Donald Tramp
Profimedia
Donald Tramp

Profimedia

Donald Tramp, Foto: Profimedia

"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", piše u pismu američkog predsednika.

Donald Tramp je poručio Nikoliću da "ispred naše dve zemlje stoje izazovi koji mogu da budu prevaziđeni putem partnerstva i zajedništva".

"Raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedništva, ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta. Jedan takav cilj koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji", poručio je Tramp Nikoliću.

Predsednik SAD je naveo da se raduje jačanju bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti srpskog i američkog naroda.

 

Komentari (2)

Tamara

17.02.2017 20:16

Eto Seselj podrzava Trampa a Tramp EVROPSKI PUT Srbije ... dakle Hitler je bio genije - NIJEDNA NORMALNA MACKA NE MOZE BLAGONAKLONO DA GLEDA PREMA MISU ... mi i TRAMP drugari BUAHAHAHAHAHAHA ...

Tamara

18.02.2017 17:55

@Tamara - UUUH DUSA ME BOLI ZBOG OVOG KOMENTARA - jedna rec ce promeniti sve - Pravoslavlje i TRAMP drugari ... ... E sad nek ljudi odluce ko je macka a ko MIS . Hvala na paznji .