Donald Tramp u Nju Hempširu
Profimedia
Donald Tramp u Nju Hempširu

Profimedia

Pavaroti i ja, dva brata rođena - Donald Tramp, Foto: Profimedia

Američki predsednik Donald Tramp opet se našao na udaru javnosti tokom posete italijanskog premijera Paola Đentilonija SAD. On i Tramp su se sastali kako bi razgovarali o sastanku G7 koji bi trebalo da se održi u Italiji sledećeg meseca.

Tramp je, tokom konferencije za novinare iskoristio priliku da nahvali Italiju, ali i da sebe obruka. Naime, mnogima je pažnju privukla jedna Trampova rečenica, zbog koje ga je pola Amerike kasnije ismevalo na Internetu.

- Kroz istoriju, vaša zemlja bila je svetionik umetničkog i naučnog dostignuća. To se nastavlja i danas, od Venecije do Firence, od Verdija do Pavarotija, mog prijatelja, mog dobrog prijatelja - rekao je Tramp.

Iako je Tramp verovatno mislio na svoj odnos sa čuvenim Lučanom Pavarotijem pre nego što je umro, to nije sprečilo ljude da ga ismeju i podsete ga da čuveni tenor nije živ.

 

U međuvremenu je otkriveno da je on ipak lagao i da ga ni Pavaroti ni njegova porodica nisu podnosili.

Podsetimo, Tramp je u toku svoje predsedničke kampanje koristio ariju "Nesun Dorma", u izvedbi Pavarotija, što se porodici pokojnog pevača nimalo nije dopalo.

- Kao članovi njegove najbliže porodice, želimo da podsetimo da vrednosti bratstva i solidarnosti za koje se Lučano Pavaroti zalagao u toku svoje umetničke karijere nisu nimalo kompatibilne sa pogledom na svet kandidata Donalda Trampa - navela je porodica u saopštenju.

Komentari (2)

Nije smesno,jezivo je.

24.04.2017 06:21

Pavaroti je bio omiljeni wampirski pevač,a Tramp se nimalo ne trudi da sakrije da pripada tom svetu.Marama koju je Pavaroti uvek nosio oko vrata bila je njihovo obelezje i znak njihove velike naklonjenosti i zastite.Onog momenta kada ju je izgubio na nekom koncertu,on je znao da je izgubio i zastitu!Uspaniceno nudio je ogromnu svotu novca nalazacu marame,ali uzalud!Bio je to pocetak njegovog kraja!Da li je presao na njihovu stranu ili ne,mi ne znamo.

Nasmejao si me

24.04.2017 14:29

@Nije smesno,jezivo je. - sa komentarom. Bravo!