Alisja Maćado
Profimedia
Alisja Maćado

Profimedia

Alisja Maćado, Foto: Profimedia

Venecuelanka Alisija Mačado našla se usred predsedničke debate pošto ju je Klinton spomenula kao primer kako se Tramp prema njoj odnosi. Tramp, koji je bio vlasnik takmičenja za Mis univerzuma, Mačado je zvao "Mis Pigi" pošto se ugojila, a nadenuo joj je i nadimak "služavka" zbog njenog latinoameričkog porekla.

Tramp je danas u više poruka na Tviteru naveo da je Klinton pokazala loše prosuđivanje koristeći Mačado "kao primer vrline".

"Da li je kvarna Hilari pomogla odvratnoj (pogledati seks snimke i prošlost) Alisije M da postane državljanka SAD kako bi mogla da je iskoristi u debati", naveo je Tramp u jednoj od poruka.

Tramp nije ponudio dokaz da je Klinton pomogla da Mačado dobije državljastvo SAD. Referenca na "seks snimak" se odnosi na seksualne scene tokom jednog španskog rijalitija.

Komentari (1)

BEBA

30.09.2016 14:40

Prvo biti misica je posao i sklapas ugovor sa milion klauzula .Tramp je u potpunosti u pravu i on to gleda sa poslovne strane ,On je trebao da napadne vlasti koje su joj dale americko drzavljanstvo ,a bila je ukljucena u ubistvo u Venecueli i pretnje smrti sudiji isto u vVenecueli TRAMP JE TREBAO DA KAZE DA JE ODMAH VIDEO DA JE SLJAM I DA JE GRESKA TAKVIMA DAVATI AMERICKO DRZAVLJANSTVO