Donald Tramp
EPA/Mike Theiler
Donald Tramp

EPA/Mike Theiler

Donald Tramp, Foto: EPA/Mike Theiler

"Pa, Rusi nisu imali nikakvog uticaja na naše glasove, ali je sigurno bilo mešanja i verovatno su se i druge zemlje i možda drugi pojedinci takođe mešali", rekao je Tramp na zajedničkoj pres konferenciji sa švedskim premijerom Stefanom Levenom, prenosi Rojters.

"Mi radimo veoma duboku studiju i izaći ćemo sa nekim veoma snažnim sugestijama u vezi sa izborima ove godine... Suprotstavićemo se šta god budu radili i to veoma čvrsto", kazao je Tramp.

Komentari (3)

Цицка

07.03.2018 07:15

Постоји ли држава на свету где се САД није мешала .

Цицка

07.03.2018 07:26

Мешали сте се где год сте стигли и што већи не могу рећи глупаци у тим државама у које сте се мешали већ поштени људи под условом да нисте некe поткупљивали све сте се више мешали и били све безобразнији и криминалнији Пример Србије и Црне горе 1999 и пре тога не само да се САД мешала већ су грађани пријављени у САД и политичари представници САД вршили кривична дела у овим државама и некада Југославији и због тога нису одговарали до данашњег дана а Трамп да зна да ће му ти његови доћи гла

Цицка

07.03.2018 18:50

Ово је нешто синхронизовано са оним тровањем у Енглеској . Трамп напада из Америке а ови оптужују из Енглеске . Хавала Богу те Немачка а можда и Француска гледају своја посла , у суштини они немају трећег за напад на Русe, можда би могла бити употребљена Холандија или Белгија тек да паламуде за паре али како . Руси не би убили ћерку а можда ни сина али шпијуна би . Ето ко је убио од нашег Ратка Младића ћерку ти су убили сада и ћерку од шпијуна и шпијуна та сорта људи .