Arijana Grande
Profimedia
Arijana Grande

Profimedia

Arijana Grande, Foto: Profimedia

Nakon terorističkog napada u kome je ubijeno 22 ljudi, Arijana Grande nije bila sigurna da li će ikada moći opet da peva.

– Kada je saznala da su njeni fanovi preminuli, bila je veoma tužna. Plakala je danima. Osetila je svaku bol. Svako lice koje su objavili, svako ime, nosila je u mislima, kao i svaku emociju.. takva je prosto – kaže Skuter Braun, pevačicin menadžer. Skuter otkriva da je nakon toga otkazao njenu turneju, ali da se Arijana predomislila i odlučila da će ipak opet nastupati.

– Ako ne uradim nešto, onda nisam onakva kakvom se predstavljam, i ovi ljudi su umrli uzalud. Moramo da se vratimo na put što pre – rekla mu je Arijana.

Dve nedelje nakon stravičnog događaja, Ariana je održala koncert u Mančesteru koji je bio organizovan u svrhu prikupljanja pomoći porodicama preminulih ljudi. Pozvala je i nekoliko drugih izvođača da pevaju sa njom, među kojima su bili Džastin Biber, Majli Sajrus, Keti Peri i mnogu drugi. Prikupljeno je 3,5 miliona dolara koji su donirani.

 

quiche mate

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Sep 4, 2017 at 9:55pm PDT

Pored humanitarnog koncerta, Arijana je često obilazila povređene fanove koji su bili u bolnici. Takođe se sastala i sa porodicama preminulih, što je bilo veoma teško za nju, otkriva njen menadžer.

– Mislim da nikada nisam prošla kroz nešto toliko traumatično poput ovog – rekla je Arijana.

 

i love you

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 3, 2017 at 9:21am PDT