Zorica Dukić
Dejan Briza/Alo!
Zorica Dukić

Dejan Briza/Alo!

Zorica Dukić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tomas Ristić, nekadašnji saradnik i frizer Zorice Dukić, a sada asistent modnog kreatora Saše Milojkovića, odlučio je da stavi tačku na njene laži i podnese tužbu zbog svega što je prethodnih dana pričala u rijalitiju.

"Zorica se predstavlja kao kreator, a to nije. Kupuje stvari i stavlja svoje ime, a da bi oprala sebe, kaže da Saša isto to radi. Svaki komad garderobe koji on potpisuje jeste lično Sašino delo, pa ja ne znam da li je ona pogrešno informisana ili joj je neko namerno napunio glavu. Pokrenuli smo protiv Zorice tri sudska postupka sa neoborivim dokazima i za svaki tražimo po milion i po dinara. Eto, skromni smo iako možemo da dobijemo i više. Iznela je mnogo laži na Sašin i moj račun, a to je mala cifra za sve klevete", kaže Tomas, koji nema lepo iskustvo ni kao radnik Zorice Dukić, pa je kao zaposleni već nakon mesec dana dao otkaz u njenom salonu lepote.

"Ona ima svoje bubice, glumi velikog šefa, divlja po salonu, umišljena žena. Prošle godine u janaru ja sam dao otkaz. Zoričin salon je radio na crno, svi smo bili na ugovore. Jednom prilikom od mojih mušterija dobio sam na poklon flašu pića od 250 evra, a ona dođe u salon pokupi to i odnese prijatelju na rođendan. Jedan dan je uletela inspekcija, Zorici su zatvorili salon, a onda je njena radnica Jasmina otvorila salon na svoje ime i poturila svoja leđa."

Komentari (9)

verona

04.02.2018 14:34

kompleksi jedne bedevije. puca sebi u rezervoar.

kimi

04.02.2018 14:59

kad o tebi pričaju neuspješni i mali ljudi kao mali frizerčić Tomas koji je radio kod Zorice...šta bi bilo da je Zorica radila u njegovom salonu...ja niti sam fan a niti mi je stalo braniti Zoricu,međutim kad vas ovakvi likovi pljuju,ovakvi mali neuspješni ljudi,besparice koje žive od tuđe milostinje i moli boga da ga neko uposli kako bi preživo, jednostavno moram biti na strani uspješnijewg i jačeg po svim pitanjima..ovo je mali ubod komarca...

Pesadinac

04.02.2018 16:10

@kimi - Zorice, jadna si, nadam se da ces izgubiti na sudu.

Dara

04.02.2018 16:19

@zagpr - Neka Zorica Dukic. Verovatno rialiti radnica.

slavica

04.02.2018 18:44

Uvek sam se pitala koliki je novac u pitanju kad jedna mlada lepa žena dozvoljava da je neko onako vredja kao što Zoricu vredjaju mala gnjida Mili, alapaca Andjela koja sve zna i ona droca preko namestenog telefonskog poziva. Muka mi je više.

Majkovic

04.02.2018 20:19

@slavica - Nisi ti Slavica, ti si Zorica licno i jadna si.

Dr.Eureka

04.02.2018 19:59

Teži oblik diabolitisarisyf

Jihaoj

04.02.2018 20:13

Tomas Ristic i Zoranda Dukic!!!! Elita drzave Srbije!