Ivana Panzalović
Đorđe Kojadinović
Ivana Panzlanović

Privatna arhiva

Ivana Panzlanović, Foto: Privatna arhiva

Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna, 7. septembra oko 4.30, imali alkohol u krvi, ali će tek posle kompletne istrage biti jasno da li je kapljica više pomutila razum lekaru ili se radi o zločinu zbog ljubomore.

 - Glumica je jedini živi svedok ove drame. Njen iskaz je od velikog značaja za utvrđivanje istine, ali će slika celog događaja biti potpuno jasna tek kada se obave sva veštačenja. Za rasplet drame je potrebna skica lica mesta, policijski zapisnik o uviđaju, foto-dokumentacija, obdukcioni nalaz o povredama pokojnog doktora, izveštaj lekara o ranjavanju glumice, balistički nalaz i izjava glumice - navodi naš izvor iz istrage.

Balističko veštačenje treba da pokaže ko je pucao i sa kojeg rastojanja.

- Najvažniji je parafinski test ruku, jer on otkriva ko je pucao. Ako je hirurg pucao, na njegovim rukama su morale da ostanu čestice baruta. Proverava se da li je i glumica imala tragova barutnih čestica na rukama, bez obrzira na njene tvrdnje da joj je lekar pucao u glavu, a posle toga izvršio samoubistvo. Važan je oreol oko njene rane na glavi, jer to govori sa kojeg je rastojanja pucano. Ako je rastojanje između tela i cevi manje od 40 centimetara, oko ulazne rane će ostati trag barutnih čestica - objašnjva naš sagovornik i dodaje da sama povreda mnogo otkriva.

- Na osnovu kanala rane se utvrđuje gde su bila usta cevi. Rana može da otkrije da li je doktor pucao glumici u glavu kada je prislonio pištolj ili je hitac ispalio iz daljine. Na osnovu njihovog međusobnog položaja, koji je zatečen prilikom uviđaja, kao i iskaza glumice, proveravaće se kako je pucao i da li se ceo događaj odigrao baš onako kako je profesorka iz „Kursadžija” ispričala - kaže na kraju naš sagovornik i naglašava da je u događajima kao što je ovaj veoma teško utvrditi istinu.

Krili vezu od javnosti

Prijatelj Srđana Cvetanovića tvrdi da je glumica pravila scene hirurgu, zbog čega je sa društvenih mreža morao da obriše slike sa bivšom ženom.

- Prava istina je da je glumica ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana se znaju otkada je ona bila mala. Upravo zbog toga su svoju burnu vezu i krili od javnosti - izjavio je medijima prijatelj pokojnog hirurga.

Srđan Cvetanović

Facebook

Srđan Cvetanović, Foto: Facebook

Veza glumice i hirurga, puna snažnih emocija, okončala se u stanu na Dedinju u kojem su zajedno živeli oko šest meseci.

Prema prvim saznanjima iz istrage, Ivana je policajcima ispričala da joj je Srđan posle burne svađe i tuče pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Ispred zgrade u kojoj se odigrala drama mogli su se videti polomljen ventilator, luster i čaše koje su ljubavnici bacali kroz prozor, dok je krvi bilo na sve strane.

Komentari (24)

Peki

13.09.2017 06:38

Cudan dogadjaj, bas me interesuje da li se tako desilo kao sto se pisalo.

Andja

13.09.2017 10:25

@Peki - A mene cudi da stanari bas nisu puno culi iako je buka bila ekstremna .,Ej ljudi tu su bacani i lomljene stvari ., a verovatno nisu bili i oni tihi ..a u to vreme desavanja je mukla tisina .. tu bukvalno moze da se cuje svaka rec.,

BABA

13.09.2017 07:48

I TAJ DOKTOR DA JE OSTAO ZIV TAKO PIJAN I VEROVATNO I DROGIRAN JER JE BIO HIRURG SUTRADAN BI DRZAO SKALPEL I NEKOME UNISTIO ZIVOT

Ajde bre ne

13.09.2017 09:01

@BABA - lupaj! Ko zna šta je tu bilo?

marina

13.09.2017 09:40

@BABA - Ako ste iole pismeni i objektivni,onda ste citali o dobroti i strucnosti pok.doktora.Videli ste gomilu oprostaja od njegovih pacijenata.To sto mu je ova dosla glave je strasno,bice dobro ako istraga bude precizna a dokazi ne budu sakriveni.

Andja

13.09.2017 08:49

Igrali film gospodja i gospodin Smit ..

suzana

13.09.2017 09:04

Treba to dobro ispitati. Ova ne deluje da je "pod libelu". rekla bih da ima neku psiho-dijagnozu. Proveriti

ivan

13.09.2017 10:17

Napisao sam komentar jos ranije,,,, ova žena ga je upucala i sebe ranila...ona je zločinac i treb da bude kažnjena kad se dokaže.... a sve te feministkinje što pišu o nasilju muškaraca treba da se pokriju ušima i zabiju nos u svoje stvari..a ne da jednog ovakvog super kvalitetnog čoveka blate!! my 5 cents...

Hm

13.09.2017 15:13

@ivan - Ivane...ovaj je,po svemu sudeci,skole zavrsio,prvenstveno da bi zene jurio i menjao. A strucnost mu je bila usput,kad vec zna znanje,da ga iskoristi. Muskarce najvise ego,sujeta i zeza. Od njega svi problemi i krenu.

Ja

13.09.2017 23:07

@ivan - Ocigledno da ti ne razumes sta znaci rec "covek". On je mozda bio kvalitetan strucnjak, ali kao covek je ocigledno bio nula! Ali kako to objasniti jednom necoveku?

Vesna

13.09.2017 10:26

A sta ako se doktor nije ubio ?Znate sta mislim ova drama je imala dva aktera jednog lakse povredjenog uz to profi glumica a drugi smrtno stradao .

Zorica

13.09.2017 11:13

Ne bi me iznenadilo da je ona pucala.

deni

13.09.2017 11:14

Čudna neka priča ove "poznate" glumice. Prvo je jurio nožem, a ona bežela i u isto vreme zvala policiju(mnogo sposobna devojka, može da radi više stvari odjednom), pa je onda uzeo pištolj i pucao u nju, a ona se pravila da je mrtva??(a on lekar), nema pojma kako izgleda mrtav čovek, pa je poverovao da ju je ubio i onda presudio sebi. Mislim strašno!!!! Da ne bude na kraju da je ona njumu presudila.

Tuga

13.09.2017 15:02

@deni - On je jurio nozem a ona bezala. Gde je mogla da pobegne u stanu? Pobegla u kupatilo , pa izasla pre dolaska policije? Ko bi to normalan uradio.treba proveriti kada je pozvala policiju pre ili posle samoubistva

Ena

13.09.2017 18:22

Meni je od samog starta neobicno sto je doticna dan-dva nakon tragedije bila sposobna da daje izjave.To je,u najmanju ruku šok za čoveka-biti zivotno ugrozen i biti ocevidac ubistva-ne desava se svaki dan.Ako se dokaze da je nevina,onda je evidentno da se radi o zeni vrlo specificnog mentalnog sklopa.

Ja

13.09.2017 23:05

@Ena - Ne razumem, zato ne bi bila sposobna? Sta fantaziras ti tu? Normalno je da ce reci sta se desilo!

Greške veštaka

13.09.2017 18:27

Samo da ne veštače oni koji su to radili nakon ubistva Dade Vujasinović. Da ne bude posle veštačenja više fabrikovanih nejasnoća nega razjašnjenja.

Nena

13.09.2017 20:08

Kako ste svi Vi zli ljudi. Tako olako osudjuje I molite boga da ona bude negativac

WYW

13.09.2017 20:47

@Nena - Ona je doprinela tome.Jos kakav negativac!DIREKTNO RASTURILA NJEGOV DRUGI BRAK.O cemu pricamo.Porodica je snjom nategnuta i pre toga.Obicna sponzorusa koja je navikla da zivi raskalasno.Unistila ga je,znajuci njegovu slabost prema zenama.SRAM JE BILO!

Teoreticar

13.09.2017 20:37

Ovim ne mogu da ih nazovem zlim, nego ovim psihopatama pada teorija u vodu , a evo zbog cega, lepa zena ne bi nikada pucala sebi u glavu , u nogu, petu,ruku, saku nadlakticu da ali u ovako lepu glavu ne.

deni

14.09.2017 10:59

@Teoreticar - Izvini, ali ko je tebi ovde lep???

Manja

13.09.2017 20:42

Polako se klupko odmotava.Realnost pobija glumu.Tolika je mutna smrt postovanog dr.Toliko izgovorane i odglumljene kontroverze,da se glumicica samo zapetljava.Telefon,kupatilo-koje joj je bio spas,jer je policija odmah dosla.Sto je izlazila?Pijana,a i on.Toliko ga izazivala,bacala stvari-to zene rade.SPONZORUSA!

LEO

13.09.2017 20:57

Nadam se da se nece zataskati.Sponzorusa ima mnogo da kaze,ali,nema svedoka,tako da ona glumom moze da ometa.Vestaci su sada presudni,a njene neke izjave su nebulozne.Sto je izlazila iz kupatila?To je bio spas.Mnogo je inscenirala.Dr da nezna da je mrtva,vec je ona odglumila,a on mutav nije proverio i pokusao da pomogne?!Totalni idiotizam i njena laz.Bilo je tu gusanja i svacega.

Pera

14.09.2017 16:35

Hoce li balisticari biti oni strucnjaci sto su radili vestacenje na topcideru?