Torba
NonStopShop
Rak dojke

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Džejd Lagden (29) iz Engleske je zahvaljujući svojoj torbi otkrila da ima rak dojke! Džejd je u julu na poklon od supruga dobila skupu kožnu torbu koju je mesecima pre toga čežnjivo gledala u izlogu. Oduševljena poklonom, odlučila je da se ne odvaja od torbe i svaki dan ju je nosila. Međutim, već nakon nekoliko dana Džejd su rame i vrat počeli mnogo da bole. Ipak, lepa torba bila je dovoljan razlog da zanemari bol te ju je uporno nosila iz dana u dan, sve dok bol nije postao nepodnošljiv.

- Bol je postajao sve jači iz dana u dan i tada sam odlučila da odem kod lekara - započinje svoju tužnu priču Džejd.

I lekar je prvo mislio da je bol od preteške torbe, ali je Džejd rekla da bol ne oseća kada torbu nosi na drugom ramenu, te su brže bolje krenuli sa brojnim pretragama. Kada su stigli rezultati, Džejd se život preokrenuo.

- Prvo su mi otkrili da imam rak dojke, a onda i da je metastazirao na jetru. Borba za život će biti teška, ali se nadam da ću pobediti ovu zlu bolest - kaže Džejd koja se sada maksimalno posvetila svom sinu.

Ona ističe da u šali kaže da joj je njena omiljena torba pomogla da otkrije da ima rak, jer da joj nije bila toliko draga, možda bi nosila lakšu torbu i onda bi saznala istinu tek kada bolest još više uzme maha.

Komentari (1)

ana

20.11.2016 19:11

TO KOD NAS NE BI OTKRILI DO PREKRAJ LAD BI POCEO DA IZLAZI NA USTA