Žena plač tužna stres plakanje tragedija
Shutterstock
Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Marijina majka Danica je na ivici živaca, Foto: Shutterstock

Kod Gradačca u BiH slučajni prolaznici su u trošnoj kući pronašli ljudski kostur s odvojenom glavom. Veruje se da je reč o Mariji Knežević (32) iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja, koja je nestala još prošle godine. 

Kostur su 26. novembra pronašli Kada Topčagić, njena ćerka i zet, koji je prvi ušao u trošnu kuću, piše Avaz. Kada priča da su videli i cipele od kojih je jedna bila na nozi, a druga u ćošku sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose. 

Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, kažu da im se ćerka posljednji puta javila 30. novembra 2016. godine.

- Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobilni u kvaru i da neće moći da se javlja, dok ga ne popravi. To je bila njena poslednja poruka. Mi u ponedeljak idemo da damo krv za DNK. Telo još nismo videli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca - rekla je za Avaz majka Danica.

Obdukcija je obavljena još u utorak, ali prema nezvaničnim informacijama tačan uzrok smrti nije mogao da bude utvrđen, te će biti neophodna dodatna veštačenja.

U Tramošnici Gornjoj istovremeno su se pojavile brojne teorije o Marijinoj smrti, pa meštani pričaju svašta - od toga da je bila u zabranjenoj vezi do teorije da se otrovala ili da je mučki ubijena.

Komentari (2)

nedjo

04.12.2017 15:35

ovi su nesto nadi topcagic