Helena Topalović
promo
Helena Topalović

promo

Helena Topalović, Foto: promo

Nakon što je stavila tačku na odnos sa pevačem Slobodanom Vasićem, a potom i prebrodila krah te ljubavi koju su pratile, kako su svojevremeno mediji pisali i fizički obračuni, ova mlada dama rešila je da stavi tačku na brojne spekulacije o njenom životu , te je bez ustezanje rešila se pozabavi profesionalim izazovima, pa je tako prihvatila poziv da učestvuje u novom spotu „Dijamanti benda“ .

- Odlično smo se razumeli i saradnja je prošla i više nego odlično. Eksplicitne scene, ne bih komentarisala u trenutku kada smo sa svih strana zatrpani istim, a ovo je naravno bilo sve u skladu sa pesmom, te sam do kraja morala da traženi zadatak i obavim – rekla je Helena.

Helena Topalović

promo

Helena Topalović, Foto: promo

Inače, mediji su pisali o Heleninom izvajanom telu, ali i o tome kako je oskudno obučena tokom snimanja provokatvinim pokretima izazivala pevača pomenutog benda Mladena.

Sada kada je spot ugledao sveslost dana, nema sumnje da će mlada Helena dobiti još neki angažman.

 

Pročitajte i:

Komentari (5)

?!

13.11.2017 15:18

Auuu...neće se tati dopasti?! Tata da je imao mozak vodio bi na vreme brigu o njoj. Umesto da ide u školu ona se napunila silikonom i krenula da puni tabloide. Srećan bio ko se ożeni takvom.

Bravo

14.11.2017 07:21

@?! - Ne zanima me cija je cerka ali je jasno da joj ona stvar iz ociju viri i da bas uziva. Zapravo, zena i treba u tome da uziva ali da to ne deli sa javnoscu. Ova mozga nema.

nedjo

13.11.2017 15:25

blago topalku,odlično kućno vaspitanje

Ujka Zitko PFK

13.11.2017 15:28

Ali ove pesme i "pevaci" i "pevacice".Ispiraju mozak omladini.Zbogom pameti.

ms

13.11.2017 17:22

Pesma je KATASTROFA. Kod nas ne zna niko da snimi spot, ako ne ubace neku ,, ribu,, ne bi znali sta drugo da urade.