Toni Cetinski
Branko Juricic
Toni Cetinski

Branko Juricic

Toni Cetinski, Foto: Branko Juricic

Život iz snova, Toni Cetinski, pevač i čovek koji uvek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpevao je u svojoj novoj pesmi "Kao u snu".

"Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lepi. Ova je pesma ipak jedan od mojih lepših snova. Zato će se po njoj i album zvati "Kao u snu". Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni", poručio je Toni.

I ovim singlom, kao i u slučaju poslednjih "Laku noć" i "Nemam sreće s tobom", koji su i dalje među najslušanijim pesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Isto tako, svoju neiscrpnu energiju i svežinu, pretače u koncerte koji su za sve posetioce jedinstveni muzički doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gde nastupao, uvek rado vraćaju.

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru.

Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodata koncerta u Sava centru, kojim je obeležio 25 godina muzičkog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert ovog pevačkog velemajstora.

Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sajta eventim.rs.

Toni i sam otkriva da mu nedostaje Beogradska publika, jer vrhunska publika mu daje pozitivnu energiju i kako sam ističe lako je sa takvom publikom.

 

Komentari (1)

Vele Bg

05.02.2018 17:23

Uh...kako je dobra ova stvar