Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Kako smo i navikli od 6. septembra, kada je na televiziji Pink počeo da se emituje rijaliti Zadruga, koji ruši sve granice gledanosti, svakog ponedeljka bira se novi vođa. Tačnije, izbačeni ukućanin ostavlja pismo u kom se oprašta od svojih cimera i imenuje osobu koja će biti zadužena da sve bude pod kontrolom u narednih sedam dana.

Kroz kapiju impresivnog grada nadomak Beograda sinoć je izašao Đomla Panamera. On je kratko bio u rijalitiju, ali, kako je otkrio gostujući kod Dušice Jakovljević nakon izbacivanja, zadovoljan je svojim učešćem. On je dobio priliku da imenuje novog vođu i doneo je odluku da to bude Jovana Tomić Matora.

- Dragi zadrugari, volim vas puno, nedostajaćete mi puno, Jovana Tomić Matora je novi vođa - pisalo je u Mlađinom pismu, u kom je pozdravio određene zadrugare.

Jovana je odmah ustala i preuzela svoju funkciju od Miljane Kulić, koja je bila vođa dve nedelje unazad:

- Ja prvo da pozdravim Mlađu, krivo mi je što se tako desilo. Iskreno, znate i sami da sam na ivici živaca, tolerancije, svega, tako da ću se truditi da iskuliram. Ja sam htela ovo nekako da odbijem, ali mi je rekao Vojke ili neko da je to kaznjivo novcem, da je nominacija, odmah bih predala. Ko radi, radiće, ko neće, neće, to je tako bilo uvek.

Mislila sam da će biti Bora ili ja, ne mogu da kažem da nisam očekivala zato što je Mlađa najbolji bio sa nama. Odmoriću živce u hotelu. Meni je normalno da dam neki budžet manji ako mi neko ne odgovara, pa da posle nastavim normalnu komunikaciju - rekla je, između ostalog Matora.

 

Komentari (2)

Mirjana

12.03.2018 16:02

Covek prvo treba da bude strog i cvrst prema sebi da ne kaze drugom ono sto ne zeli da se njemu kaze, da ne uradi drugom ono sto ne zeli da se njemu uradi. Za Slobu je rekla da je fer rasporedio budzet, svima na ravne casti. I jedino to je i ispravno svima jednako. Uradila je upravo suprotno kao sto je za sve kontradiktorna Jovana Tomic, sve samo ne covek.

Neko

13.03.2018 05:48

@Mirjana - Ona je jedno "fujjj" od coveka ! Gadi nam se zajedno sa Sanjom.