Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić
M. Đoković
Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić

M. Đoković

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, Foto: M. Đoković

Iako je pre deset dana Srbija dobila novog šefa države - Aleksandra Vučića, na društvenoj mreži Tviter naš predsednik nije samo Vučić, već je i Tomislav Nikolić.

Zvanični Tviter nalog Tomislava Nikolića

Printscreen

Zvanični Tviter nalog Tomislava Nikolića, Foto: Printscreen

Naime, na zvaničnim Tviter nalozima i kod Nikolića i kod Vučića stoji da su predsednici Republike Srbije. I dok mnogi za Tomu imaju razumevanje jer znaju da mu poznavanje društvenih mreža ne ide baš najbolje, ima i onih koji osuđuju to što za deset dana nije stigao ili nije uspeo da promeni osnovne informacije o sebi na Tviteru.

Zvanični Tviter nalog Aleksandra Vučića

Printscreen

Zvanični Tviter nalog Aleksandra Vučića, Foto: Printscreen

Neki od komentara na ovoj društvenoj mreži su i ti da je Tomislav Nikolić u svojoj glavi još predsednik.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić jedan je od komentatora iz prve grupe, a za „Alo!” kaže:

- Promeniće to Nikolić, čim dobije telefonsku vezu sa Tviterom - kaže on, aludirajući na čuvenu izjavu predsednika Nikolića, koja će se dugo prepričavati.

Podsetimo, Nikolić je pre dve godine, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, rekao da bi i on rado komentarisao na društvenim mrežama, ali ne može da dobije telefonski kontakt.

- Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“, i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš - izjavio je bivši predsednik Srbije.

Komentari (4)

Драгомир

11.06.2017 20:38

@Sanja - Напишеш глупост и мислишда си фактор?Томислав Николић је био председник Србије и ту титулу му је потпуно непотребно ускратио да не одради још један мандат његов ,,син Брут,, са презименом Вучић.Да га није Тома позвао у СНС данас би Вучић продавао херцеговачки дуван на бањичкој пијаци.Увек ћу писати ДА ЈЕ ПРЕМИЈЕР БИО СРБИЈАНАЦ НЕ БИ МУ ПАЛО НА ПАМЕТ ДА СМАЊИ ПРИМАЊА И ПЕНЗИЈЕ!Замолио би народ да се стрпи једно две или три године без повећања јер се нема довољно новца.А има за фонтану?

PLC

12.06.2017 06:40

@Sanja - @ Dragomir : Dečko, kakav si ti čovek kad uporno braniš ovu najveću sramotu u političkom životu Srbije ? Kakva baraba od čoveka treba biti da budeš gori od diktatora SM ? Ubeđen sam da radiš kod lažnog vojvode Bajčetinca, kod lažne diplome sa Fruške gore,pa si i ti ovih 5 god.lepo jeo i pio raubujući siromašni srpski budžet. A što se tiče smanjenja plata i penzija, tu je tvoj Toma dao pun doprinos, nemožeš ga oprati. Plačeš za Tominim drugim mand., da je ovo normalna država ni prvi nebi završio.

Voša

11.06.2017 07:21

Koja je to država kad neće telefonski da poveže preCednika i bajčetinu ...ToNi još nije sazrelo voće da si zauzet skupljanem istog ...ili tomovaču peče iz melase