Tomislav Nikolić
Marko Đurica
Tomislav Nikolić

Marko Đurica

Tomislav Nikolić, Foto: Marko Đurica

Ona je agenciji Beta rekla da nije tačno pisanje lista "Danas" koji je objavio da predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je odlučio da se kandiduje za drugi mandat, radi na osnivanju svoje nove stranke koja bi trebalo da se zove Izvorni SNS.

"Očigledno da neko želi da se ne postigne dogovor Nikolića i (Aleksandra) Vučića, pa pušta dezinformacije", rekla je Stanislava Pak.

Nikolić za kandidaturu nema podršku Glavnog odbora stanke koja je u petak donela jednoglasnu odluku da kandidat SNS za predsednika Srbija bude Aleksandar Vučić, premijer Srbije i lider SNS.

"Notorna laž! To je pokušaj da se onemoguće moji dogovori sa Aleksandrom Vučićem i SNS", rekao je Nikolić za "Kurir".

 

Komentari (6)

deki

18.02.2017 22:27

ne vredjajte mi inteligenciju! dosta je više!

vesna

19.02.2017 10:10

@deki - Pa covek taman naucio da radi na racunaru cita mozda uci I neki strain jezik a mi da ga ne podzimo.Nije u redu!

Ana

18.02.2017 23:01

Tolika je panika zbog Tome ,da bi bas bilo lepo da on na izborima proveri koliko je on to gubitlik .

protivnik lazova i prevaranata

19.02.2017 08:46

Nas narod je vrlo brzo zaboravio Seseljeve horde sa crnim barjacima 90-tih godina, koje su predvodili Nikolic i Vucic . Pitam se da li su se to oni promenili, ili su nasli bolji izvor finansiranja .

deka Misa

19.02.2017 15:30

@protivnik lazova i prevaranata - NISMO ZABORAVILI!

Сирена

19.02.2017 21:33

Све то раде у договору. Праве представу за народ како не бисмо размишљали о недаћама које су нас снашле, него да се фокусирамо на њих двојицу и да попуњавају телевизијски програм. Али, пошто су Шешеља издали, издаће се и они међусобно. Пући ће кад-тад. А онда обојица - довиђења. На сметлиште историје. Шешељ је лепо рекао да Вучића треба рушити преко Томе који је најслабија карика.