Toma Panić
Instagram
Toma Panić

Instagram

Toma Panić, Foto: Instagram

Toma je ispričao kako vodi vrlo neobičan i kontroverzan način života, a kako VIP ekskluzivno saznaje, osim što je spomenuo da je bio sa mnogo žena, Panić godinama krije da je bio u jednogodišnjoj romansi sa Bojanom Jovanovskim, javnosti poznatijim kao Boki 13.

Bokijeva bliska prijateljica za VIP otkriva sve detalje burne veze o kojoj se godinama ćutalo.

- Tomu Panića upoznala sam pre nekoliko godina kada ga je Boki doveo u pab u kojem smo se okupljali kad god smo svi u Beogradu. Nije mi to bilo ništa čudno, Boki je takav da voli da se druži i da oko sebe ima lepo i mlado društvo. Ipak, kako su bili previše bliski, posle nekog vremena bilo je jasno da su više od prijatelja i da su započeli vezu - priča ona za VIP i otkriva da se niko od Bokijevih prijatelja nije nadao da će ljubav između njega i novog dečka trajati skoro godinu dana.

Bojan Jovanovski

Instagram

Bojan Jovanovski, Foto: Instagram

 - Bojan nikada nije bio neko ko se dugo zadržava u vezi i nije neki pobornik ozbiljnih odnosa. Upravo zbog toga niko od nas nije ni očekivao da je sa Tomom situacija toliko ozbiljna. U tom periodu su obojica mnogo putovali i smatrali smo ih seks-kombinacijom koja postane aktivna onda kada im obaveze dozvole da se nađu u istom gradu. Kada smo se posle dužeg vremena videli, priznao mi je da su Toma i on počeli da žive zajedno, i ostala sam zatečena - priča Bokijeva drugarica, kojoj njegova veza sa manekenom nije ostala u lepom sećanju.

Boki uhvaćen u švercu luksuzne garderobe!

Kako piše makedonski „Net press”, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uhvaćen je u švercu luksuznih odevnih predmeta. Naime, carinici na aerodromu u Skoplju uhvatili su ga sa 19 komada kaiševa, naočara za sunce, cipela i papuča poznatih svetskih brendova, koje je pokušao da unese u zemlju po povratku iz Beča pre nedelju dana. Jovanovski je pri dolasku u Makedoniju stao u red za putnike koji nemaju ništa da prijave za carinu, međutim, kako ga je zaposleni na aerodromu zamolio da otvori torbu, imao je šta da vidi. Deset pari muških cipela marke „Tom Ford”, „Guči”, „Luj Viton”, skupocene naočare i kaiševe brenda „Iv Sen Loran”. Boki će morati da plati iznos do 15.000 evra za kaznu zbog šverca garderobe, pišu mediji u Makedoniji.

- Panić je neko ko se nikada nije posebno isticao, uvek je delovao povučeno. Ipak, uvek sam što se njega tiče imala loš osećaj. Budući da sam znala da živi sa mojim dobrim prijateljom, nisu mi bile jasne fotografije sa devojkama i forsiranje toga da voli samo devojke. Skrenula sam pažnju Bojanu na to, ali objasnio mi je da Toma svoje opredeljenje krije od porodice. Sem toga, iz dana u dan je postojalo jasno koliko ga Tomislav koristi za novac - objašnjava izvor i otkriva da su pokloni kojima je Jovanovski obasipao Tomu koštali čitavo bogatstvo.

- Dešavalo se da mu Boki donese pune kese firmiranih stvari. Hiljade i hiljade evra je davao na garderobu. Smatrao je da njegov dečko treba da bude skupo obučen, s obzirom na to da je u modnom svetu i da se bavi manekenstvom. Kupio mu je najskuplji telefon koji je tada bio na tržištu, davao mu pare kad god ide negde sa prijateljima. Stan u kojem su živeli plaćao je Bojan. On je takođe plaćao račune, sve troškove koje su imali, a s obzirom na to da su živeli u centru grada, to nije bilo nimalo jeftino. Nije da Toma nije zarađivao od modelinga u inostranstvu, ali je sve pare brzo trošio na bahanalije i žurke na kojima Bojan nikada nije bio prisutan - kaže izvor za VIP.

Bojan Jovanovski

Instagram

Bojan Jovanovski, Foto: Instagram

Bliska prijateljica Jovanovskog kaže da je veza pukla nakon godinu dana zabavljanja, jer Bojan nije mogao da podnese činjenicu da se Toma previše bahato ponaša, i da ne vodi računa o njihovoj vezi.

- Kada je shvatio da je Bojanu stalo, Toma je počeo sve češće da izlazi i da se vraća kući u zoru. Boki je neko ko je veoma organizovan i ko je od svog partnera želeo samo posvećenost. Posle nekoliko meseci veze raskinuli su prvi put, ali tada se Panić vratio da moli Bojana da ga primi nazad. Bojan je posle nekoliko dana poklekao, ali nije dugo prošlo, kada je shvatio da je napravio grešku. Doživeo je da se Toma nasred kluba, pred svim njegovim prijateljima ljubi sa dve žene. Posle te noći je plakao kao dete. Tada je izbacio njegove stvari iz stana, promenio broj telefona i konačno završio sa njim. Trebalo mu je dosta da se oporavi, nikada ga više nije spomenuo, ali svi smo srećni što je vezu sa Tomislavom ostavio u prošlosti - otkriva izvor za VIP.

Kako bismo saznali detalje odnosa Tome Panića i Bokija 13, kontaktirali smo sa Jovanovskim, međutim, on se nije javljao na broj telefona poznat redakciji.

Pročitajte još:

 

Komentari (9)

ххх

27.03.2018 19:48

Шта је ту необично.Боки је тад, вероватно, био жена.

Dina

28.03.2018 05:36

@ххх - Ha ha ha sjajan komentar

nada

27.03.2018 19:50

Voli decko i musko i zensko - hahahahahaha - Jadna Mina !!!!!!!!!!!

Rada lambada

27.03.2018 20:28

@nada - Po cemu je jadna ? Tako joj i treba. Cim vidi musko koje joj se dopada , uskace mu u krevet kao buva. Ima mozga koliko i buva.

gordana tarana

27.03.2018 23:54

@nada - mina je sama priznala da je tomi bolje pegla od djeksona.

sava

27.03.2018 20:02

samo bez naglih pokreta.

Acca

27.03.2018 22:11

E Srbijo jadna li si

nm

28.03.2018 00:03

sida u najavi u zadruzi

izgleda

29.03.2018 00:46

Ovaj boki I karleusa posecuju istog limara,sve vise lice.