Tomislav  Karadžić
Aleksandar Dimitrijević
Mirko Poledica
Mirko Poledica smatra da Karadžić treba da odgovori na pitanja o ovom slučaju, Foto: Media centar

Tim povodom, stupili smo u kontakt s predsednikom Sindikata fudbalera Mirkom Poledicom, koji smatra da bi prvi čovek srpske kuće fudbala trebalo da odgovori na određena pitanja o ovom slučaju.

- Prema našim informacijama, priča koja je objavljena na našem Fejsbuk profilu je tačna. Imamo informacije da je sin Karadžićevog brata stipendista FSS-a. Dakle, reč je o njegovom najbližem rodu. Mi samo pitamo Karadžića da li je to istina - rekao je Poledica i dodao:

- Ukoliko je to istina, Karadžić bi morao da odgovori i koliko sve to košta, ko to plaća, kakve je kriterijume ispunio njegov najbliži rođak da bi dobio tu stipendiju, da li je postojao neki konkurs za to. Koja je stručna sprema tog čoveka i kako se uopšte zaposlio u FSS-u?

Prema informacijama do kojih je došao “Alo!”, Karadžićev sinovac je direktor marketinga Sportskog centra u Staroj Pazovi, poznatijeg kao kuća fudbala. Reč je o Aleksandru Karadžiću, a iz Sindikata “Nezavisnost” najavljuju da će nastaviti da govore istinu o funkcionerima u srpskom fudbalu.

- Srpski fudbal je u očajnom stanju zbog loših rukovodilaca. U narednim danima objavićemo priče o pojedinim funkcionerima koji su boravili i po zatvoru - istakao je Poledica.

Kako saznaje “Alo”, pored bratanca, Karadžić je u okviru FSS-a zaposlio i sestrića. Njegovo ime je Ivan Đukanović, a bio je član instruktorske službe FSS-a. Novinari “Alo!” u nekoliko navrata pokušali su da stupe u kontakt s Tomislavom Karadžićem kako bi proverili navode Sindikata fudbalera, ali se on nije javljao na telefon.

Komentari (4)

Kiki

18.10.2015 17:21

Upoznat sam sa situacijom, nije lepo pisati ovakve tekstove i koristiti ime momka casnog valjanog, koji je zavrsio drzavni ekonomski fakultet i dosta toga pametnog za firme u kojima je radio napravio. Pre Kuce fudbala je radio u kompaniji Microsoft, jeste.. I to mu je Tole sredio. Sram vas bilo zbog ovakvih tekstova - klasicno placeno i tendenciozno novinarstvo.

JovanaMB

18.10.2015 17:54

Retko komentarisem vesti, ali ovaj put osecam potrebu i obavezu da to uradim! O momku koga spominjete u clanku mogu da kazem samo reci hvale. Privatno se poznajemo nekoliko godina i tvrdim da je skroz na mestu, pametan, obrazovan, vredan, sposoban, uspesan... Neka o njemu sude njegovi rezultati, a vi se sledeci put prvo bolje informisite o osobama o kojima pisete. Ovo je tendenciozno i zlonamerno pisanje u nema nikakve veze sa profesionalnim novinarstvom!

jole

18.10.2015 19:29

@JovanaMB - Prijatelju, moze on da bude "dusa od coveka" moze da bude najveci dobrica na svetu, da voli zivotinje i ljude, da poklanja sakom i kapom, i neka radi, sto da ne radi, ali nije o tome rec, NIKO u ovom tekstu ne osporava njegovu stipendiju vec pitaju Toleta jednostavna pitanja, dakle: koju je skolu zavrsio? pa ne moze kao veterinar da bude fudbalski radnik.. Odakle on odjednom na stipendiji ako konkursa nije bilo? Kakve veze imaju njegove ljudske osobine sa neraspisanim konkursom.. BOTU!!!!

Ko o čemu...

18.10.2015 21:42

Gosodin Poledica je sada saznao vest od pre 2 godine, baš kada su raspisani izbori,znamo ko mu je izbor. Naručen tekst. Aleksandar ima ekonomski, državni fakultet. Sve najbolje o momku. Školovanje u Cirihu je bilo besplatno. Njihova stipendija. Koliko znam, ekonomija, tj. Menadžment u fudbalu. Kada ste zadnji put videli oglas za posao u drz. firmi, za trenera u klubu,bilo kojeg zaposlenog tamo, cak i fudbalera. To je drzavna firma.menadzeri i kombinacije.milioni prevare i duga pa mi placamo.