sanduk
Profimedia
sanduk

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Emeli Pegero, tinejdžerka iz Dominikanske Republike, nestala je 23. avgusta i poslednji put je viđena u društvu svog dečka Marlona Martineza, koji tvrdi da je preminula zbog komplikacija posle pobačaja.

Emeli Pegero (16) iz Dominikanske Republike nestala je još 23. kolovoza, a prošle nedelje je njeno telo pronađeno u kovčegu uz put. U trenutku smrti bila je sa svojim dečkom Marlonom Martinezom (19), sa kojim je bila trudna pet meseci, piše 24sata.hr.

 

 

On je priznao da ju je ostavio mrtvu u jarku usled komplikacija nakon pobačaja, ali policija mu ne veruje. Pronađen je i lekar za kojeg je Martinez rekao da je obavio pobačaj i on će biti saslušan na sudu.

Na veštačenju je potvrđeno da je Pegero pretrpela fatalne povrede maternice i glave. Martinez je zajedno sa svojom majkom uhapšen pošto što je otkrio gde je telo preminule Emeli. Priveden je i treći osumnjičeni za kojeg se veruje da je takođe učestvovao u zločinu.

- Znam da moja kći nije živa, ali najmanje što mogu da dobijem je njeno telo, rekla je žrtvina majka Adalgiza Polanko.

S druge strane, Martinez, njegova porodica i advokat su primili pretnji smrću zbog ovog slučaja.

- U medijima i na društvenim mrežama pročitao sam gnusne komentare o sebi i mom klijentu. No, mogu to da shvatim i svim silama ću se boriti da dokažem nevinost gospodina Martineza, zaključio je njegov advokat Cezar Hose Hernandez.

Korisnici društvenih mreža opraštaju se od prerano preminule Emeli.