Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Brutalno pretukli pedofila, a potom mu presudili nožem, Foto: Profimedia

Muškarac star 47 godina zakazao je sastanak sa trinaestogodišnjom devojčicom. Međutim, sa maloletnicom, sačekala ga je i grupa besnih tinejdžera koja ga je pretukla maltene na smrt, a potom se sutra vratila da ga dokrajči.

Incident se dogodio u utorak u Rusiji. Prema pisanju medija, devojčica je preko društvenih mreža upoznala muškarca, koji joj je otvoreno govorio da želi seks sa njom. Ona je sa njim ugovorila sastanak na livadi nedaleko od Efremova, ali je sa sobom povela i grupu drugara koji su se iživljavali nad pedofilom.

Oni su ga krvnički pesničili i šutirali, a devojčica koja je ugovorila sastanak snimila je prebijanje. Video je potom postavila na društvene mreže.

 

Veruje se da su se mladići, koji nemaju više od 17 godina sutra vratili i izboli muškarca nožem.

Komšije stradalog kažu da je on i ranije privodio maloletnice u kuću.

- Nudio im je alkohol i poklone. Dosta maloletnih devojčica je prošlo kroz njegovu kuću. Mislim i da je bio osuđivan zbog krađe. Ne znamo ko ga je ubio. Sve što znamo jeste da je bila nasilna smrt - rekle su komšije.

Policija je privela trojicu tinejdžera osumnjičenih za napad. Ukoliko se dokaže krivica, momci bi mogli da dobiju po 15 godina zatvora.

 

Komentari (16)

Kad ce fantomke da ruse Tominu vikendicu?

29.07.2016 22:22

Pobogu, pa njih treba NAGRADITI, a ne KAZNITI.

momazver

29.07.2016 22:24

TOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Goranin

29.07.2016 22:31

Pravo i pravda nije jedno te isto. Dječacima makar i bili "huligani" slede kazne i do 15 godina. Ja bih ih nagradio sa po petnaest kg zlata u polugama. Po zakonu bi i ROBIN HUD završio u zatvoru doživotno (znam da je izmišljena ličnost). Zakoni koji donose ljudi su ponekad i nerazumni poštenim ljudima. Imali smo silovanje i ubijanje maloljetnica i u našoj zemlji. Zar im treba obezbjediti zatvor DE LUXE. Samo najveća moguća kazna i malo vise od zakona.

King

30.07.2016 00:06

Tacno je da je ovaj pedofil zasluzio najvecu mogucu kaznu ali sta momak od 17 god moze da ocekuje posto je izvrsio zlocin strasniji od zlocina ovog pedofila? Sta ce biti sa njegovim zivotom, i on je zavrsen pre nego sto je poceo.

momazver

30.07.2016 10:27

@King - Kingu TI SI POBRKAO LONČIĆE. POREDIŠ VEĆI I MANJI ZLOČIN. ODAKLE TI PRAVO.OVDE JE SAMO JEDNO ZLOČIN A DRUGO JE - KAZNA!ZASLUŽENA I DEFINITIVNA- S P R E Č A V A J U Ć A! A ŽRTVA PEDOFILA U P R O P A Š T E N A JE ZA CEO ŽIVOT.PSIHOLOZI,PSIHIJATRI...ŽVANJ,ŽVANJ..TO JE RANA KOJA NE ZARASTA-NIKAD I BOLI DO BOGA! P.S.SVIMA koji se zalažu za kojekakve resocijalizacije takvih*bolesnika* poručujem*-*Vodite ih kući medju vašu decu!*

King

30.07.2016 15:48

@King - momazver@ Decko smiri se malo, ovaj pedofil zasluzuje najostriju kaznu ali sta bi se desilo ako bi svi mi uzimali pravdu u svoje ruke cak i kada smo u pravu? Pa vratili bi se u srednji vek, svakodnevno bi neko ubijao nekog. Ovi momci ce da provedu po 15 godina u zatvoru, najbolje godine. Sta mislis jel je bilo vredno toga? Lako je sedeti ovde i lupati gluposti a druga je stvar ubiti nekog u 17 god.

crna trojka

30.07.2016 19:08

@King - Znas, utesna je jedna stvar: Oni ce izaci iz zatvora relativno mladi a ovaj skot NECE VISE NIKAD CINITI ZLO!

lemi

30.07.2016 01:26

Ne preterujmo, nije normalno da tinejdzeri izbodu ili na smrt prebiju po slobodnoj volji bilo koga, to nije posao tinejdzera. Svakoga za koga se pribave validni dokazi da je sklon pedofiliji treba vidno obeleziti npr. jarkom narukvicom ili sl., pa neka se cese ko ce s'njim da progovori u zivotu vise ... A one koji su pocinili i krivicno delo sa elementima pedofilije - na dozivotni prinudni rad, neka zive i rade za drustvo dok su zivi.

Baki

30.07.2016 02:06

za pedofile kazna maksimalna,al iz klince koji ubiju nekog minimum 15 godina

Dejan

30.07.2016 08:21

Izvanredan primer kako se obračunati sa pedofilima kada vlast nije u stanju da mrdne repom sem da posle kao nešto presuđuje. Svaka čast ovim pravedoljibivim klincima koji su eto dali primer kako država treba da deluje. Siguran sam da ovom skotu neće više pasti na pamet nešto slično. A ne znam šta bi neki advokat tražio u ovakvom postupku sam bojkota .

Slađana

30.07.2016 08:50

Drzave ocigledno ne rade dovoljno da zastite decu, nasa ne radi nista. Sluzbe za brigu o deci i nemocnima postoje samo da pune svoje dzepove. Onda narod pocinje sam da se stiti. Ovoga ce biti sve vise.

Ela

30.07.2016 08:54

Deca uzela pravdu u svoje ruke.A za to je zakon i država kriva,oni su ih naterali na takav postupak.Videvši da su svi slepi i da se ništa nepreduzima po pitanju pedofila,deca krenula u samoodbranu.

sale

30.07.2016 09:57

Ovde koliko vidim stete nema samo je jedan bolesnik koji je unesrecio ko zna koliko devojcica i koliko bi jos ko ga zna eliminisan sa lica zemlje ic mi ga nije zao i svaka cast klincima steta samo sto to drzava ne radi nego moraju klinci da se otganizuju ja licno bi ih sve kastrirao i cao onda mogu samo da gledaju ali stetu da naprave ne mogu.

Andja

30.07.2016 14:56

Steta sto bu mogli da ih osude al ovako svi pedofili,sve impotente starkelje koje pokusavaju da se napale na telo jedne devojcice treba da zavrse ovako

crna trojka

30.07.2016 16:23

TAKO JE DECO ! TAKO SE RADI!! Samo sad da Rusi budu pametni i da ne nadju krivicu ovih tinejdzera, nego da bude SAMOODBRANA!!

sever

30.07.2016 16:28

Ovo ce sve vise i vise da bude! Narodu polako kipi! U komentarima od ranije je neko spominjao da su Srbi zaboravili na tradiciju to jest na OSVETU!! Kad nema zastite drzave onda mora narod sam da se brani kako zna i ume!! Bravo Rusi! Bravo deco!!Rusi! Skupljajte pare za obranu ove dece! Ima nacina, ima u zakonu dovoljno krivina da se deca oslobode!!