Protiv Stefana podneta prijava za ugrožavanje sigurnosti
Emil Čonkić
Protiv Stefana podneta prijava za ugrožavanje sigurnosti
Protiv Stefana podneta prijava za ugrožavanje sigurnosti, Foto: Emil Čonkić

Tijaniću su posle privođenja privremeno oduzeta tri pištolja, koja je imao u ličnom posedu, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti koja će ići redovnim putem, pa je posle saslušanja pušten kući. 

Kako “Alo!” saznaje, sukob između mladog Tijanića i Jovana L. traje još od 2014. godine, i to zbog garaže!
- Jovan L. tri dana uzastopno prijavljivao je Tijanića da mu ovaj preti. Naveo je da je zvao 9. i 10. januara policiju i pričao da Stefan stalno izaziva sukobe s njim. Ipak, 11. januara, on je pozvao policiju i naveo da mu Stefan sada preti smrću, i to pred ženom i detetom. On je policiji rekao da su se oni i ranije sukobljavali, ali da je ovog puta Stefan preterao, zbog čega se plaši za svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice - priča izvor “Alo!”.


Jovan L. rekao je da je sukob izbio oko parkinga i garaže koju koristi da popravlja automobile, dok Tijanić smatra da samo on sme da je koristi i niko drugi. Nakon razgovora s automehaničarem, policija je privela Tijanića, koji je ispričao da nije imao nameru nikog da povredi i potvrdio da je svađa izbila zbog parkirališta koje Jovan koristi kao da je njegovo, ali i da zajedničku garažu nedozvoljeno eksploatiše.

Aleksandar  Tijanić
Aleksandar Tijanić, Foto: Slobodan Pikula


- Stefan je dao iskaz pred tužiocem u kom je naveo da nikom nije hteo da preti smrću i ako je to slučajno i izrekao, a misli da nije, da je to bilo u afektu, te da sigurno to nije i mislio. Treće osnovno tužilaštvo je odlučilo da se protiv njega napiše krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti, koja će ići redovnim tokom, a Tijanić je pušten da se brani sa slobode - navodi naš sagovornik.
Policija je u Tijanićevom stanu pronašla tri pištolja - “beretu”, “mauzer” i “smit i veson”.


- Za sve to oružje Tijanić je imao dozvolu, ali s obzirom na čitavu situaciju i podnošenje krivične prijave, pištolji su mu privremeno oduzeti - saznaje naš list.

 

Bez mrlje u prošlosti

Stefan Tijanić dosad nije imao nikakve sukobe sa zakonom, pa mu je to uzeto kao olakšavajuća okolnost prilikom razmatranja da li treba tražiti da mu sudija za prethodni postupak odredi pritvor. “On ne prolazi ni u kakvoj krivičnoj evidenciji, pa zbog toga, kao i zbog njegove stopostotne saradnje, između ostalog, nije bilo razloga za pritvor”, navodi naš izvor.

Komentari (16)

CIRINELA

15.01.2016 06:24

Sta ce slika A.Tijanica da nije vaskrsao. E novinari novinari obraz ko djon.

kentaur

15.01.2016 09:19

@CIRINELA - Sta je mladi Tijanic, revolveras kada ima tri pistolja i ko mu je dao dozvole za nabavku tolikog oruzja?

jasna simonovicj

15.01.2016 08:04

Decko je bio potpuno u pravu sto se tice zloupotrebe koriscenja garaze...nadam se da ze tuzilastvo reagovati u i primarnom prekrsaju...a covek koji se bavi popravkama automobila treba da se zaposli u nekom servisu a ne da vadi zivce susedima...

komšija

15.01.2016 10:08

@jasna simonovicj - tijanić uopšte ne živi u toj zgradi i to nema nikakve veze sa bilo kaktvim korišćenjem garaže u bilo kakve svrhe draga jasna a između ostalog taj tatin sin to radi po celom gradu a ne samo tom čoveku i vozi kola bez tablica zato što mu se može a u policiji je izjavio da to preti jer mu se može.

jovan

17.01.2016 00:23

@jasna simonovicj - Ja ne vadim živce komšijama nego koristim svoju garažu u kojoj Tijanić nema šta da traži kao ni ja u njegovoj garaži u Belvilu.

sanjicabre

15.01.2016 09:38

abcgfrdjki

korisnik

15.01.2016 09:38

STRAŠNO

Tralala

15.01.2016 10:14

Zivim u ulazu pored i taj Jovan maltretira celu zgradu i sve korisnike garaza i hvala Bogu da mu bar neko stane na put iako ne podrzavam takav nacin resavanja problema.

Ja

15.01.2016 11:59

@Tralala - Nemojte da lazete. Verovatno ste i vi neki udbas kao doticni stefan i njegova familija! Ko jos drzi tri pistolja u kuci???

NN

15.01.2016 12:39

@Tralala - TIJANIC SENIOR JE MALTRETIRAO SRBIJU.NADAM SE DA CE DECA SVIH TAKVIH PLATITI ZA GREHOVE OCEVA..OOO DAAAAA

jovan

17.01.2016 00:21

@Tralala - Hajde nemoj da lažeš da živiš u ulazu pored mene i da te ja maltretiram kao i sve korisnike garaža. I kad si toliko hrabar ili hrabra što mi i ti nisi stala na put kao jadni i nevini Tijanićev sin. Ili i ti hoćeš da pretiš mojim dečacima od 5 i 7 godina i mojoj supruzi od 50kg?

Komsije

17.01.2016 11:32

@Tralala - Jovane zato sto si kabadahija. Da mi ne bi kao mnogim komsijama probusio gume i ukrao tablice. Sestra te izbacuje iz stana, ubacujes celoj zgradi pisma protiv skupstine stanara jer neces da placas odrzavanje i zajednicke prostorije, kao ni garaze. Neovlasceno si stavi kamere svuda jer se ko zna cega bojis vec godinama. Ali KARMA je cudo Jovane. Kakvu ces zivotnu podlogu deci ostaviti Jovane kad ni ti mirno ne spavas, a ti znas zasto!

pepe revolver

15.01.2016 13:20

Pa šta vam nije jasno , čovek ima oružje sa dozvolom šta vas zabole ku..kukuruzni klip koliko će da ima.

sramota

15.01.2016 18:06

Kako je vama ljudi dosadno. Lepo pise da decko nema mrlju u biografiji. Pominjati njegovog oca u losem kontekstu je sramorno. Kamo srece da ih ima jos nekoliko takvih. Ne znam da li vam je palo na pamet da neki pacijent sa manijom gonjenja vapi za psihijatrom. Sta cete kad pravosudje donese presudu u korist Stefana:-o? Hocete li se izviniti sto remetite neciji mir. Toliko bitnijih stvari u ovoj zemlji ima kojima treba da se bavimo. Stvarno sramota.

nn

15.01.2016 19:02

nekad te neko moze da izazove i dali si hteo ili nehteo moras da se svadjas. ne verujem da je tijanic izazvao sukob,OVAJ sto prisvaja garazu treba malo da ima obzira I prema drugima.

Cepidlaka

15.01.2016 22:36

Koliko znam, zabranjeno je obavljati profesionalnu delatnost u stambenoj zgradi ni legalno, a pogotovo ne na crno. Cudi me da ostali stanari ne reaguju.