Tijana Maksimović Ajfon
Facebook/LittleMermaid21473
Tijana Maksimović Ajfon

Facebook/LittleMermaid21473

Tijana Maksimović Ajfon, Foto: Facebook/LittleMermaid21473

- Želim, prvi put, da kažem ovo o Marku Bulatu! Jeste da sam mu dosta pomogla da se vrati u medije i ne žalim, valja činiti dobra dela onima kojima ni tolike molitve (valjda će mu neko poverovati) ne pomažu. Ali, on je postao nezajažljiv! Osladilo mu se da se svako malo uz moju sliku pojavi negde u medijima, pa je sad rešio da "uvali" i svoju ženu. Pokušavala je ona i ranije, ganjala i slikala se sa kojekakvim pevačima, muzičarima, ne znam kako se zove ta boljka jurnjave za poznatima. Tek, srećnici, pošlo je za rukom da se konačno udomi kod - pevača. Sad s ove distance, jasno je da, niti je on pevač, ne može ćoravu notu da ubode, a tek ona nije srećnica, jer je dobila trošak više. I da ne bude da pljujem u tanjir iz kojeg sam jela, a može se reći, lepo smo se zabavljali, posebno u vreme posta, valjda tad nije greh imati seks, neću da dužim. A mogu i imala bih još koješta da kažem - raspisala se Tijana na Fejsbuku.

 

A photo posted by marija.bulat (@marija_bulat) on Jul 14, 2016 at 11:06am PDT

 

Starleta je priznala da ju je provociralo to što su mediji Mariju Bulat nazvali suparnicom Tijane Ajfon.

- Udarili mi u sujetu, mladost, lepotu. Isprovocirali dostavljajući fotošopirane fotografije portalima i poručili: ovo je suparnica Tijane Ajfon! Dajte, molim vas. Može li ono meni da bude suparnica? Mislim stvarno... Novinari, znate da vas volim i poštujem, ali nemojte preterivati - poručila je Ajfonka i otkrila tajnu:

 

Komentari (7)

Maramara88

24.08.2016 10:19

Jao sta lupeta ova Tijana....ko je ona a ko je Bulat. Od kada se zna za Bulata i koje lokale on puni a ko puni Ajfonku. Ajde mala frulicu u usta i tisina

Bane

24.08.2016 10:42

@Maramara88 - Kome vi dajete prostor u medijima, pa ovo je strašno!!! Ne slušam Bulata (ni sličnu muziku) ali samo ozbiljno poremećena osoba može da kaže da je on u medijima zahvaljujući njoj. Hej! Zahvaljujući običnoj kamenjarki. Koje smo mi dno od društva!

jadno

24.08.2016 10:38

Ova osoba je skroz prolupala!Pocela je da se kaci i na familije ljudi,sa kojima je bila..Pa to ne da nema smisla,nego predstavlja totalni fijasko doticne..Upravo se ona kaci na njih,da bi tu svoju nebitnost..zamaskirala!Oni su ludi koji zasluziju medijsku paznju,za razliku od nje!A ona je samo,starleta,koja svojim promiskuitetnim i degutantnim ponasanjem,bi da fascinira nekoga!A koga ona moze vise da fascinira,pa naravno..nikoga!I zato svo ovo kacenje na poznate likove,deluje prilicno..jadno!

boba

24.08.2016 10:41

Da li postoji ružnije stvorenje od ove rugobe, a novinari veoma često pišu o takvima, a mnogo ređe o uspešnim i lepim devojkama.Strasno!!!

Papilon

24.08.2016 10:44

Ova fejk konzum dama umislila da je nesto. Obicna nula u svakom pogledu za nju je samo javna kuca i po koji politicar sa istim moralnim vrednostima.

zal za prosloscu

24.08.2016 10:50

Devojka zvana.. iluzija!Najgore u svemu je sto ona izgleda veruje u sve ove gluposti i samohvalospeve,koje je izgovorila..Pa gde to ima ljudi,da li je ona uopste i normalna!Cega se pametna zena stidi,ona se time dici i to istice!Ne shvata jadnica, da je Bulat jednu zenu postavio na pijedestal zakonite zene a nju vec odavno zaboravio..Ali ona njega izgleda da nije!Kao ni one ostale,koji su kroz njen zivot proleteli brzinom..rakete!Ostaje joj samo zal za prohujalim vremenima..A masta moze svasta!

videla na tv

24.08.2016 11:42

Ova profesionalka vozi vrlo lep kabriolet. Kako ga je zaradila, bas se pitam.