Stefana Miladinović
Privatna arhiva
Stefana Miladinović

Privatna arhiva

Stefana Miladinović, Foto: Privatna arhiva

Stefana Miladinović, poslanica SPS-a i predsednica Foruma žena SPS Beograda, u slobodno vreme voli da šeta na Adi ili u Košutnjaku sa svojim psom Tifani, koji je važan član njene porodice.

Ona je u razgovoru za „Alo!” otkrila koliko joj je kućni ljubimac promenio život i navela da njen pas aktivno učestvuje u njenom društvenom životu.

- Moj pas se zove Tifani, ime joj je dao dečak, sin uzgajivača. Bilo mu je simpatično jer se rimuje sa Stefani - kazala nam je poslanica i prisećajući se prvog susreta sa svojom krznenom prijateljicom istakla da „pas bira čoveka”.

- Ona je član porodice. To je neupitno - navela je uz osmeh Miladinovićeva i otkrila nam kada je njen kućni ljubimac zahtevan.

- Tifani je zahtevna samo kad se zaljubi, srećom, to nije često - navela je ona i priznala da ta preslatka kuca aktivno učestvuje u njenom društvenom životu.

Tifani

Privatna arhiva

Tifani, Foto: Privatna arhiva

- Izlazak bez nje retko je prihvatljiv, a odlazak na spavanje je isključivo istovremen - priznaje Miladinovićeva.

Inače, Tifani je koton de tulear, to su psi koji već na prvi pogled plene elegancijom, a iza nežnog i bespomoćnog izgleda kriju se velika izdržljivost, inteligencija i brzina, što je u potpunoj suprotnosti s njegovom reputacijom salonskog psa.

Stefana Miladinović priznaje da njen kućni ljubimac zahteva posebnu negu, ali i da ume da upadne u nevolju.

- Njen karakter je specifičan, vrlo je oprezna i nepoverljiva, a ume i da upadne u nevolju - kazala je ona i prisetila se jednog dramatičnog događaja u kojem je glavnu ulogu imala upravo Tifani.

- Ove zime je upala u jezero na Topčideru i spasavanje je bilo avantura za obe - prisetila se Miladinovićeva.