Srećni tata: Vlado  Georgiev u duetu  sa frontmenom benda
instagram
Srećni tata: Vlado  Georgiev u duetu  sa frontmenom benda

instagram

Srećni tata: Vlado Georgiev u duetu sa frontmenom benda, Foto: instagram

Nakon što su mu tri dana jedine dve destinacije bile porodiliše i kafana, on je četvrtog u jednom prestoničkom kafiću okupio prijatelje i kolege i tako nastavio slavlje.

Stigli na  čestitanje:  Dejan Tomašević  sa suprugom

Goran Srdanov

Stigli na čestitanje: Dejan Tomašević sa suprugom, Foto: Goran Srdanov

Barbine najbliže prijatelje, među kojima su bili i košarkaš Dejan Tomašević, pevač Željko Vasić i muzičar Igor Lazić Nigor, od kojeg se novopečeni tata danima ne odvaja, zabavljali su članovi jednog beogradskog akustičnog benda. U jednom trenutku i Barba se dohvatio harmonike i zasvirao.

Nigor i Vlado  zapalili baklju

instagram

Nigor i Vlado zapalili baklju, Foto: instagram

- Ti si, ćerko, tatin sin! Živela Sofija - euforično je opisao ovu situaciju pevač Sergej Ćetković, koji je među prvima došao na proslavu.

Sergej Ćetković  pocepao Vladi majicu

instagram

Sergej Ćetković pocepao Vladi majicu, Foto: instagram

Naravno, Sofijin tata Vlado bio je te večeri najveseliji, a lud provod trajao je do zore. Negde pred fajront Georgiev i Nigor su izgubili kontrolu jer je alkohol uzeo danak, pa ih je napustilo trezveno ponašanje. Igor je tada u klub uneo i zapalio baklju, pa je po ko zna koji put prišao Vladi da mu čestita dozivajući ga sa „tata”. A Vlado je go do pojasa, pocepan i sa delom majice oko glave prišao i izgrlio prijatelja, a zatim baklju odneo u drugi kraj kluba.

 

Paparaco „Alo!” uslikao je većinu zvanica u trenutku kada su napuštale slavlje, a novopečeni tata nije napustio klub do pet sati ujutru.

Komentari (1)

kobasica srbije

14.09.2016 23:04

Tatko će da cirozira dok dete ne izadje iz porodilišta :-((