Novak Đoković vimbldon
Profimedia
Novak Đoković vimbldon

Profimedia

Novak Đoković vimbldon, Foto: Profimedia

Đoković će se u eventualnom drugom kolu sastati sa boljim iz duela izmedju Amerikanca Ernesta Eskobeda i Čeha Adama Pavlaseka.

Trostruki šampion Vimbldona mogao bi već u trećoj rundi da se sastane sa Argentince Huanom Martinom del Potrom, a u potencijalnom četvrtfinalu sa Austijancem Dominikom Timom, dok bi ga u eventualnom polufinalu čekao Švajcarac Rodžer Federer.

Srpski teniser Viktor Troicki učešće na Vimbldonu počeće mečom protiv Nemca Florijana Majera, dok će Janko Tipsarević igrati protiv Amerikanca Džereda Donaldsona, a Dušan Lajović protiv kvalifikanta ili laki luzera.

Prvi teniser sveta i aktuelni šampion Vimbldona Endi Marej u prvom kolu igraće protiv kvalifikanta ili laki luzera, dok će se sedmostruki šampion najprestižnijeg turnira na svetu Rodžer Federer sastati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim.

Treći grend slem turnir u sezoni, Vimbldon, igraće se od 3. do 16. jula.

Komentari (1)

Otac

30.06.2017 16:00

Ma njemu je to svejedno, jer kao vegan, bez snage, neće ni doći do pravih asova. Otkud neko ko živi na bijlkama može da igra na tri dobijena seta, na najbržoj podlozi! Da je veganstvo dobro za vrhunski sport, ne bi se čekao Đoković, nego bi Sampras, Agasi, Lendl, Beker, Federer, Nadal, odavno bili vegani. Uostalom, njegovi veganski rezultati i 10.000 izgubljenih bodova to najbolje i pokazuju!