Ivan Marinković i Miljana, veridba Tv Happy
printscreen
Ivan Marinković i Miljana, veridba Tv Happy

printscreen

Ivan Marinković i Miljana, veridba Tv Happy, Foto: printscreen

Čim je isplivalo na svetlost dana da su Miljana Kulić i Ivan Marinković imali seks u rijalitiju, pojavila se nova bojazan: da li je na pomolu trudnoća?

Ivan Marinković je pristao da ide na poligraf, kako bi odgovorio na sva pitanja o ljubavi i seksu sa Miljanom Kulić, a ona će usred programa uraditi test na trudnoću, tako da ćemo konačno sazanti šta sledi.

Komentari (5)

frik

27.11.2017 16:39

opušteno.ovo je rijaliti produkcija slaže koncepciju i režira .mi neznamo dali je trudna ili ne mi neznamo dali je uopšte bilo seksa mi jednostavno neznamo ništa.ovakve priče vežu publiku da gledaju i ovo će sigurno biti jedan od najgledaniji Parografa ikad.mislim da Ivan kapira igru iako i kod njega postoji neki vid zbunjenosti a Kulići su uzeli sve kao svršen čin i tuku rafalno po Ivanu i vide samo u njemu krivca i negativca.kako tužno.bravo i uvijek ću pohvaliti produkciju za dobru igru.

Minja

28.11.2017 10:54

@frik - A ovo ti je dobra igra? Ukusna mislim. eeeeeee.....šta reći.

nedjo

27.11.2017 17:08

sunce ti,ovi ludji nego sto se pokazuju

Sonja

27.11.2017 20:39

Sagledajmo realno, Miljana je duboko punoletna i ima 24 godine. Pa nije je Ivan ALKOS silovao! Ona jaše i skače na svakog muškarca ali nažalost, ni jedan je neće, to je sva istina. KULIĆI šalju bolesnu hčerku po rijalitijima, da od toga živi ova 5 člana porodica! Čujete i sami, kako roditelji Kulić vredjaju i psuju kada se jave u program, jeli to normalno? Celi NIŠ zna mnogo toga o njima, pa se izvolite raspitati a ne da KULIĆE zagovarate i opravdavate!

Buba

27.11.2017 20:48

Ludaća Miljana ima već 25 godina i zna šta radi. Jaše po svakom muškarcu ali nju niko ne želi i zna se zbog čega! ZLOBNA je osoba, LAŽE i krade, pljuje svakog muškarca, koji je odbije. Roditelji su zlo zla, pa taka im je i čerka M.K.