Tuga, depresija
Shutterstock
Nenad Pagonis

Aleksandar Krstović

Nenad Pagonis pobedio je u jednoj od imitacija TLZP, Foto: Aleksandar Krstović

Naš proslavljeni kikbokser i učesnik šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" Nenad Pagonis danas je uz suprugu i dvoje dece i te kako srećan. Međutim, nije oduvek bilo tako.

Nenad za "Hello" priznaje da mu je u detinjstvu bilo i te kako teško.

- Kada smo se sa Detelinare preselili u Rakovac, naselje na Fruškoj gori, nekih 14 kilometara od Novog Sada, nisam želeo da zajedno sa mestom boravka menjam i osnovnu školu. Tada sam bio treći razred osnovne škole. Svakog dana prevaljivao sam dug put, a najgore je bilo za vreme bombardovanja, kada su srušeni svi mostovi. Išao bih autobusom ili bih stopirao do Petrovaradina, a onda skelom ili čamcem do druge obale. Kao 12-godišnjak čistio sam puške vojnicima u sastavu Protivvazdušne odbrane - kaže Pagonis i dodaje:

- Položaj im je bio nekoliko stotina metara od naše kuće, pa me je otac često angažovao da im odnesem cigarete i pivo. Putovanje je postalo još teže kada sam počeo da se bavim sportom. Treninzi su se odvijalu u kasnijim satima, završavali su se kada bi mi već otišao poslednji autobus, pa sam morao da stopiram da bih se vratio kući. U bušnim patikama. U to vreme smo živeli zaista teško - rekao je Pagonis u intervjuu.