Zvezdan Terzić
Oliver Bunić
Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić, Foto: Oliver Bunić

Terzić je u izjavi dostavljenoj agenciji "Beta" rekao da je Bordo Zvezdi nudio 2,1 milion evra za Jovanovića, kao i 20 odsto od narednog transfera, ali da je uprava crveno-belih to odbila.

- Nije razlog u visini ponude, ne želimo ni da pričamo o ceni. Jednostavno, Vukašin Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da udje u Ligu šampiona ili Ligu Evropa - naveo je Terzić.

Zvezda je u ovom prelaznom roku prodala Liverpulu Marka Grujića za šest miliona evra, a Terzić je kazao da su transferi Jovanovića i Kataija bili rezervni plan.

- Realizacijom transfera Grujića stabilizovali smo finansijsku situaciju u klubu i nijedan igrač koji je jesenas imao značajnu minutažu nije na prodaju. Ista je situacija i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu. Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da je propao transfer Grujića - navodi se u izjavi.

Terzić je rekao da se klub sada koncentriše na jačanje ekipe za kvalifikaciju za Ligu šampiona.

- Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene zvezde odlazili za sitan novac, ili raskidima arbitražne komisije na štetu kluba. Crvena zvezda i naši igrači će ponovo biti cenjeni u Evropi. Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovodjenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača da bismo se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu šampiona - naveo je Terzić.

Komentari (2)

aca

09.01.2016 19:53

kakav lazov .Prestanite sa spinovima iz raspale cz .

Mauda

09.01.2016 22:52

Pa zar ovaj nije jos u bajbukani.......ccccccccccccccc.