Muškarac tužan muškarac plakanje
Profimedia
Kritično:  Teodora  Kaćanski

privatna arhiva

Teodora Kaćanski, Foto: privatna arhiva

Teodora je sa pet metaka izrešetana dok je sedela u džipu "rendž rover", koji je u Nenadovom vlasništvu. On je nakon napada kazao inspektorima da je u šoku.

- Iznenađen sam. Ne znam šta da vam kažem. Ne znam ko je želeo da nam naudi i kome može tako nešto da padne na pamet - rekao je Stević.

Motiv napada se još utvrđuje a sumnja se da je Teodora greškom upucana, a da je prava meta po svemu sudeći bio Nenad, koji ima dosije u policiji zbog krađa.

Komentari (6)

Alex

22.11.2016 23:29

Strasno i pretuzno..Ne mora da znaci da je bila meta zbog decka,mozda je ona sama bila meta..mozda je na nju pucao neki poremeceni lik,jer mu nije uzvratila ljubav,a s obzirom na ''posao''kojim se bavi njen decko,znao je da ce sumnja pasti na njega..jednim udarcem,dve muve..jer,kako drugacije,objasniti,da je njen decko,''prosao ''pored ubice,da bi ovaj minut kasnije pucao u devojku?..Strasna vremena su dosla u Srbiju,a policija ce ovo ''resiti''kao i ubistvo pok.Jelene Marjanovic..R.I.P.

sonja

23.11.2016 11:47

@Alex - A da nije i ona umesana u sve to

branka

23.11.2016 14:04

@Alex - Tacno Sonja ajde ko kome danas veruje.Muvaju se ljudi i zene sto su u braku po 20 i vise godina a ne mladost u vezama iz interesa.

Mafija u ratu

23.11.2016 13:29

Decko,imas 15 krivicnih prijava,pa nisu sve saobracajne!A to sto se komotno setka,necu ni komentarisati.Navikli smo vec na takve price.

Mara

23.11.2016 13:44

Ako je ona greskom ubijena onda je taj ubica teski debil i lako ce ga pronaci. Verovatno je jos nekih gresaka napravio, verovatno je ostavio neki trag. Decko da je ostavi ispred zgrade u fazonu ,, Sad cu ja" i da je onda ubiju u meni budi sumnju da je decko narucio njeno ubistvo. Kad su upitanju opomene tad se ranjava, prebija a ne ovako ubija.

Kljun

23.11.2016 19:12

@Mara - On je otišao u zgradu, maskirao se u ubicu i ubio je, a sad glumi "ucveljenog udovca".