Teodora Džehverović
Printscreen/Pink
Teodora Džehverović

Printscreen/Pink

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen/Pink

Prethodno veče za Teodoru Džehverović nije bilo baš prijatno, pošto su je novinari pri direktnom uključenju u "Zadrugu" pitali da prokomentariše svoj odnos sa Ćazimom Osmanijem.

Nakon što je pokušala sve da objasni, Teodora je sa Anđelom Rankovićem u garderoberu nastavila priču o Osmaniju, a onda je "izbacila" Anđela kako bi se presvukla.

Očigledno malo zanesena, Teodora je zaboravila da se kamera nalazi tačno iza njenih leđa, pa je u krupnom planu "osvanula" njena zategnuta guza.

 

 

Komentari (3)

aleks

13.11.2017 16:08

Nije Teodora zaboravila kamere vec je namerno sve to uradila. Zna devojka da to donosi glasove. Nama sve pokazuje a Andjela izbacuje da nista ne vidi. Pa da li je to ljubav?

katana

13.11.2017 16:14

Zna Teodora sta treba da pokaze i dobije glasove. Bila na kurSu 2 meseca u Rovinju. A svog "voljenog decka" izbacila da ne gleda. Pa stidi se sirota muskih pogleda. Pomirili se a ne daje mu da je poljubi ni blizu usta. To nije zaljubljenost a ni ljubav.

ZAGOR

13.11.2017 17:41

@katana - Ti znaš šta je ljubav nije ništa ni pokazala očito ti znaš šta oni rade pod pokrivačem.Pa tamo se sve presvlace meni su oni super kao par hoće li ostati zajedno koga je briga to je rijaliti.