Teodora Viktorović
Facebook
Teodora Viktorović

Facebook

Teodora Viktorović, Foto: Facebook

Glumica Teodora Viktorović (41) proglašena je krivom za teško ubistvo majke Ljiljane i bake Ivanke i osuđena je na 30 godina zatvora.

Kako je navedeno u obrazloženju presude Teodora je delo počnila u stanju bitno smanjene uračunljivosti, ali je bila svesna da lišava života dve osobe.

Ovo je prvostepena presuda tako da i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da na nju ulože žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Podsetimo, Teodori se sudilo zbog toga što je 2015. godine u stanu na Vračaru, pod dejstvom alkohola i tableta, satarom ubila svoje najbliže srodnike, nakon što joj je majka prigovorila zbog toga što ju je Teodora probudila dok je spremala mleko za svoju šestomesečnu bebu. Glumica, koja je inače unuka pokojnog glumca Mihajla Viktorovića, tokom suđenja je izrazila kajanje zbog onoga što je uradila i sve vreme je isticala da je u njenoj svesti nastupila "crna rupa".

Tužilaštvo je za Teodoru tražilo maksimalnu kaznu od 40 godina, dok je Teodorin branilac smatrao da je ona u trenutku izvršenja krivičnog dela bila u stanju bitno smanjene uračunljivossti, te da delo iz teškog ubistva treba prekvalifikovati u ubistvo na mah.

Uskoro opširnije.

Komentari (8)

Grof

26.10.2017 10:48

Sta je trebalo da uradi, pa da dobije 40 godine? Zasto se sud smilovao? Kad odlezi 2/3 kazne, ona ce se naci na slobodi. A ne bi trebalo.

Anči

26.10.2017 12:03

Valjda je imala olakšavajuće okolnosti za ova zverska ubistva?

Mia

26.10.2017 13:14

Gospode Boze,deda joj se prevrce u grobu,a deca ce se stideti nje.Strasna tragedija.Ovo bi trebala biti pouka svima da ne konzumiraju opijate i alkohol i da potraze na vreme strucnu pomoc.

Boki

26.10.2017 18:11

Ajde, ajde... prestanite sa osudama... ne znamo šta je dovelo do toga da Teodora napravi to što je napravila... ne opravdavam je, zaista i niko nema pravo da drugome oduzme život ali i psihičko maltretiranje je strašno. Razlika je samo što za jedno ideš u zatvor a za drugo ne. Jer kada te neko zlostavlja psihički to se ne vidi ali kada ti pukne filmpa fizički nasrneš na njega... oooo, to se i te kako vidi. Tako da, ne sudimo nikome jer ništa i ne znamo

Mitzy

26.10.2017 21:48

@Boki - Zašto opravdavte ovakav zločin.žena sa 41 godinu nije uspela da svojoj porodici obezbedi svoj kutak.najlakse je u hotel zvani mama i to joj je bilo malo pa ih tako muški pocisti.strasno i 40 je malo.

Boki

26.10.2017 22:05

Ne opravdavam nikakvo nasilje, pogotovo ne ubistvo. Samo sam zelela da kazem da niko ne zna sta je iza zatvorenih vrata. Samo u mom okruzenju znam za troje odraslih ljudi preko 30 god. koji nikada nisu uspeli da se otrgnu iz kandzi roditelja. Nikada im nije dozvoljeno da se osamostale i preuzmu zivot u svoje ruke. A pokusali su... Kada od najranijeg detinjstva trpis nenormalnost, to ti je, nazalost, jedino normalno. A nije...

veri

27.10.2017 07:22

@Boki - Za ovakava zlocin malo je dobila , sleduje joj dozivotna i na to jos pedeset godina pa i to je malo. Odgajas nju , odgajas njeno dete, pod starost se mucis sa njenim drogama i ostalim opijatima , za svoje opijate od roditelja uzima novac i tako eto sta ce nervozna ubija svoje najblize jer " joj ne daju da odraste ne daju joj da se osamostali " . mala je kazna za ovog zenskog monstruma . Pitanje : Dokle ce te pustati komentare ala Boki i slicnih .

Boki

27.10.2017 17:00

@Boki - Za Veri... prestanite da osudjujete na osnovu procitanih naslova... verovatno ste i Vi jedan od onih roditelja koji kinje i maltretiraju ali je bitno da hrane, da gaje itd. Niko u zdravom okruzenju nece dici ruku na svoje bliznje i zato mislim da je suludo nekog osudjivati jer niko ne zna pravu istinu i razlog. A da li je dobila 30, 40 ili dozivotnu, nije ni bitno. Bitno je da joj deca rastu bez majke, obelezena za ceo zivot i da ona treba da zivi sa cinjenicom da je ubila najmilije