Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom
Privatna arhiva
Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom

Privatna arhiva

Teodora Krsmanović sa sestrom Jelenom, Foto: Privatna arhiva

Ovako za "Blic" priča Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Ona je u potresnoj ispovesti za "Blic" ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

- Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi sestra Jelene Krsmanović.

Jelenu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

- Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre.

Komentari (4)

Dejan R.Tošić

23.09.2017 12:01

Slučaj je jednostavan,izvršioc zločina je iz porodice,ali iz porodice Krsmanović,povezan je sa Teodorom sestrom,imaju i motiv i način izvršenja,Potrebno je ispitati Teodoru i njeno društvo sa suprugom,dečkom,verenikom i doći će se do izvršioca.

Mima

23.09.2017 14:13

@Dejan R.Tošić - Da...i onda je posle 17 meseci angazovala privatne forenzicare.Ajde saberi se.

Ana

24.09.2017 03:58

@Dejan R.Tošić - Dejane ako vec zelis da se istina sazna zasto si cutao toliko dugo.Svaka valjana informacija moze da pomogne i ubrza istragu.Zar ne osecas potrebu da pomognes u rasvetljavanju ovog slucaja .... cini mi se da i ti zelis da se ubica otkrije inace ne bi ni napisao ovaj komentar.

Braca i sestre

23.09.2017 15:32

Ostale sestre Krsmanovic se ne oglasavaju! Toliko su bile bliske sa Jelenom(srpske Kardasijan su njih 3 zvali),a sada ni rec!Teodora je rodjena sestra Jeleni? Ili isto kao fatalna Bo i Maja,sestre od strica.Malo i tu nisu cista posla.I kome je Jeca ostavila stan?