Teodora Džehverović
Screenshoot
 Teodora Džehverović

Screenshoot

Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

Kao i svaku put, pale su teške reči, a tada je došlo i do svađe između nje i Anđela Rankovića. Prelomni trenutak za svađu bio je kada je Miljan počeo da komentariše Teodorinu karijeru i muziku kojom se ova pevačica bavi, a dotakao se i njenog ljubavnog života.

- Ne možeš tako da mi govoriš, da sam raz*ebana! Ne znaš ništa drugo, ne možeš da se opereš. Ti si agresivac, dragi moj Miljane, neće te ništa oprati - govorila je Teodora Miljanu.

- Mene za tu agresiju možda neće oprati ništa, ali ni tebe za to što radiš neće ništa. Jesi rekla za devojku da se je*ala sa oženjenim čovekom za dva minuta spota?! Glumiš poštenje, šta ćeš kod Ćazima i po jahtama? Gaziš preko svega - urlao je Vračević. U toku svađe sa Teodorom, vozač se obratio i manekenu Anđelu Rankoviću koji je uvezi sa pevačicom, za koga je imao savet da se mani nje, jer se često svađaju.

- Rekao sam ti, Anđelo, dobar si momak, ali si glup kao konj! Digni se! Na*ebaćeš! Ti ćeš ostati dole, ona ide dalje! To gazi preko mrtvih - rekao je Miljan Rankovića.

- Slušaj me! Nisam se je*ala sa Ćazimom! Nisam sa njim imala ništa! Miljane sada pričaš neke priče koje nemaju veze sa životom! Ovo što priča čovek je katastrofa! O čemu priča, bre, ko je raz*eban?! - nastavila je Teodora.

Komentari (2)

nedjo

02.01.2018 17:35

krajnje prazne persone,na čelu sa eksremno glupim andjelom

Ana

02.01.2018 17:38

Kakav li je, tek na poslu, kada može toliko da vređa mlade devojke, sramota od čoveka.