Teodora Viktorović
Facebook
Teodora Viktorović

Facebook

Teodora Viktorović, Foto: Facebook

Kako Kurir saznaje, ova serija, čije je epizode RTS nedavno ponovo počeo da prikazuje, nije mogla da bude reprizirana pre nego što ova osuđenica nije potpisala saglasnost.

- Kao članu porodice i zakonskom nasledniku, Teodori Viktorović je u pritvoru bio dostavljen ugovor kako bi potpisala saglasnost za repriziranje serije. Od emitovanja njoj je sledio honorar, odnosno procenat. Ona je saglasnost potpisala pre nego što je Javni servis počeo repriziranje serije - otkriva sagovornik Kurira.

Inače, čuveni Ciganović bio je Teodorin deda s očeve strane. Otac joj je bio pokojni Oliver Viktorović, poznati filmski reditelj, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. I sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu „Povratak lopova“.

Podsetimo, prošle godine navršilo se tri decenije od premijernog emitovanja jedne od najpoznatijih domaćih serija, a nekoliko meseci kasnije Teodora je osuđena na 30 godina zatvora zbog toga što je satarom, u porodičnom stanu na Vračaru, ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91).

U vreme zločina, u stanu je bila i njena, tada, šestomesečna ćerka.

Komentari (4)

XXL

21.04.2018 13:51

Svašta pa vlasnik je autorskih prava po nasleđu nad intelektualnom imovinom njenog pok.dede. Neverovatno iako je u zatvoru čak dobija hranu i vazduh da diše ... ko li osmisli ovo ...

gggg

21.04.2018 15:21

Ne vidim zasto se cudite. Za ono sto je uradila,osudjena je. Ovo joj sleduje po zakonu, na to ima pravo. Sto stvarate aferu bez veze. Valjda umete da tumacite zakon.Ili je to:"Ziv mi Todor da se cuje govor"

r line

21.04.2018 15:30

Novinar početnik....šta reći svi uče na greškama svojim naravno.

miki

21.04.2018 16:01

Rts ili svi mi je finansirao seriju, a ne udruzenje glumaca, nema tu autorskih prava, ali tako je kod nas.