Teodora Džehverović
Printscreen/Pink
Teodora Džehverović

Printscreen/Pink

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen/Pink

Ona je ronila suze u garderobi, a ostali su je tešili.

Saveti koje su joj davali bili su dobronamerni, a reči za Anđela samo pogrdne.

- Gadi mi se! Bili smo ortaci, ali znaš kako mi se sad zgadio - vikao je Sloba.

Kasnije je Tea legla i nastavila sa višečasovnim plakanjem, a u ulozi savetnika i tešitelja našao se Nemanja Đerić Đekson.

Njemu je bilo nerazumljivo zašto je Teodora tako "pukla" sada i govorio je kako je ona zapravo ta koja je premija za Anđela i da ne odgovaraju jedno drugom.

Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Mnogi su videli u ovom razgovoru zapravo Đeksonove pokušaje približavanja Teodori, ali ga je ona ipak oterala.
- Hoću da spavam sad, idi. Laku noć! - izrekla je Džehverovićeva i okrenula se.

Jedan detalj je izazvao posebnu pažnju kod gledalaca i mnogi su sa gađenjem komentarisali o tome.

Teodora je legla, potpuno našminkana, u krevet i zaspala, a to je nehigijenski i nezdravo.

 

 

 

 

Komentari (10)

Konsiljere

09.11.2017 14:02

A ovaj Đekson, lisac stari, odmah bi da ga ušteka...

nedjo

09.11.2017 14:32

decko je vrlovpriglup

ZAGOR

09.11.2017 16:31

@nedjo - Iz ovoga šta si ti napisao vidi se pamet.Decko je veoma dobar i nije glup a sto se tiče Teodore dosta je kriva meni su lično bili simpatični.Bice oni ponovo zajedno ovo je sve zezanje sa ovom novom Anom.

Adam

09.11.2017 16:53

@nedjo - Dečko je mlad, ali fakultetski obrazovan. Učio je i nije imao neke veze, samo kratke. Inače lep i pametan momak, a zatvoren prostor čini svoje. On je zaljubljen bio u Teodoru ali ona mu rekla preksinoć da joj se gadi, on plakao.Mislim da on iskreno voli Teu! Ona ga molila da glume da je sve u redu. Ona ga prva odbila a sinoć ona plače! A debeli žderonja Sloba ljubomoran na njega. Koja je ljiga Sloba, Andjelo ga branio i io mu pravi drug.

buba

10.11.2017 13:23

@nedjo - Teodora??? Ne brinite se za nju, i ne nasedajte na njene suze! Ta devojka je tamo "najopasnija", to ce te se uveriti kada izadje! Sa 20.g., toliko iskustva, da je zapravo pitanje, kada je sve ona OVO pocela! Te promocije, spotovi.....pazi, ni manje ni vise nego Cazim! O detaljima sa Acom Zivanovic, procenjujte sami! Misljenja sam da je ona vrlo iskusna u "poslovnim rabotama"!!! Spot mora neko da plati??? Mozda gresim!

Nevera

09.11.2017 16:41

Klasicne pace, osecam da osoba koja je pisala tex prva ide nasminkana u krevet. Al eee to smo ti mi srbi! Niko nezna da pohvali, a bitno ke da su svi ono ozbiljare prica,..gadite mi sr...

buba

10.11.2017 13:31

@Nevera - Zaboravih najbitnije, prejebala je ovog divnog ne iskusnog decka, skontala je ona, da je jako bitno da bude pored nje, lep, vredan, poslusan, samo da mu neko posalje vazelin, pa da ga guzi do finala!A Sloba je pokazao kolika je P.cka! Zgadio mi se i on i Luna! Treba da brinu svoje brige, a ne da komentarisu Andjela, koji je za njega "ginuo" za tim istim stolom! Andjelo je jos mlad, ali, njegovo vreme dolazi! Obrazovan je vrlo inteligentan, sa stavom, ovde ce da ojaca a za par godina MUSKARCINA!

autoimun

09.11.2017 17:20

Hahaha Slobi se zgadio! Prica covek koji se u Crkvi zakleo na vecnu ljubav pa se onda tako zenjen spetljao sa onom strokom.

Dior

09.11.2017 19:05

@autoimun - Ne balavi. Najveće zlo su žene koje su venčane da li u Crkvi ili gde već, varaju svoje muževe i misle da su toliko pametne da niko, nikada neće saznati... ti epiteti pripadaju takvima...

nm

09.11.2017 17:28

sto da skida sminku kad moze ujutru da ima opet