Teodora i Anđelo
Printscreen
Teodora i Anđelo

Printscreen

Teodora i Anđelo, Foto: Printscreen

Teodora je odlučila da stavi tačku na ljubavnu romansu sa Anđelom Radanovićem, iz razloga što je primetila da je u zadnje vreme blizak sa zadrugarkom Sanjom Stanković, a šuška se da postoje neke varnice između nje i Filipa Đukić, pa je možda i to razlog što se odlučila na ovakav korak.

Vrhunac njihovog burnog odnosa desio se pred zoru u dvorištu, jer pevačica nije želela o svemu da priča pred zadrugarima. Manekenu ni jak vetar nije smetao da se raspravlja sa Teodorom, da je vuče, steže, viče na nju, plače i na kraju moli da nastave vezu.

- Ništa ti ne verujem! Jedva čekam da izađem i sve to vidim! Bitno je da sam ja ispala najveći folirant! Alo, kada mi je Filip rekao da mu se sviđam, ja sam mu rekla da puši k*rac! Smešna sam sama sebi - izjavila je Teodora.

Nakon ove rečenice pevačica je pokušala da ode i vrati se u spavaću sobu, međutim, Anđelo je nju trgao i nije joj dao da se udalji od njega, jer je morao da joj šapne nešto što ona nije razumela, a onda je bio konkretniji:

- Hočeš da me ostaviš? - pitao je Anđelo, nakon čega je počeo da viče na Teodoru, da je nosi i gura po dvorištu.

- Anđelo, ne mogu da te gledam više! - gruba je bila pevačica.

Manekena su ove reči zabolele, što se može videti po njegovoj reakciji u tom trenutku, a pevačica je ponovo krenula u spavaću sobu, ali je i po drugi put bila zaustavljena.

- Teodora, stani molim te! - u suzama je bio Anđelo i počeo da traži oproštaj: Kunem ti se životom, nemoj to da radiš! Ne radi mi to, molim te! Ništa nisam uradio!

- Ja sam sada totalno ravnodušna, ja te gledam i ne vidim te! Kunem ti se! Zgadio si mi se! - iskrena je bila Teodora.

Anđelo se još više iznervirao, pa je nakon što je obrisao suze, počeo ponovo da viče. Nakon toga, on je povukao Teodoru za ruku, okrenuo je, počeo da gura, a zatim je svoju ruku stavio na njenu glavu. Pevačica je i dalje tvrdila da joj se maneken - zgadio.

- Ne mogu da te pustim, neću te pustiti nikada! - uporan je bio Anđelo.

- Ja jesam pevačica, ali nisam idiot i to što misliš da jesam! Nisam splavaruša! Nisam ono, na šta si navikao! Anđelo, prvi dan si se poljubio sa dve najveće dr*lje! Ti je*eš ku*ve na jedno veče! Ja nisam takva! Šta hoćeš od mene? Najviše bih volela da te ne vidim više nikada u životu! - nastavila je Teodora.

Šta se dalje desilo pogledjte u videu.

 

 

Komentari (1)

nedjo

09.11.2017 08:46

koliko sam mogao da vidim ,ovaj lepi dečko je izrazito glup mladić!