Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Jutros je Veliki šef poslao pismo u "Zadrugu" i uputio poslednju opomenu Neni Petrović i Banetu Čolaku da moraju uvek nositi bubice sa sobom i da bez obzira šta oni radili i pričali bez bubica, to se ipak čuje. Nakon toga je održan sastanak gde su pale teške reči između Lune Đogani, Teodore Džehverović, Anđela Rankovića i Slobe Radanovića.

Naime, Teodora se požalila da joj je nestala kupka, a tu temu je pokrenula zato što u "Zadruzi" vlada veliki nemir zbog oskudice u novcu. U prepirku se ukljičili i ostali zadrugari, a ono što je posebno uvredilo Džehverovićku je što je protiv nje ustala i njena bivša rijaliti drugarica Luna.

- Vi zaboravljate ko je šta uradio za vas - obratila se Teodora Luni.

- Isto kao i ti. Bitno da ti je Maca Diskrecija prijatelj, koja te nazivala najgadnijim mogućim imenima.

Teodora je sa suzama u očima otišla do paba, a Anđelo i Sloba su nakon nekoliko minuta došli do nje. Anđelo ga je zamolio da ne govore loše o njima, da njemu može bilo šta reći, ali da se drugačije mora ponašati prema Teodori.

Sloba im je priznao da o njima ništa loše ne misli, ali im najviše zamera zato što nisu dosledni u tome što pričaju. On je stao u odbranu svoje devojke i rekao Teodori da ona nije dopustila Luni da joj se obrati i objasni celokupnu situaciju.

- Ona za mene nema opravdanje, niti mi znači to izvini. "Izvini" mi više znači tako što neće da ulazi u dublju priču sa mnom, da neće da se kači sa mnom. Niti je ona potrebna u životu meni, niti ja njoj - rekla je kroz suze Teodora.

Njihov razgovor je trajao jako dugo, a šta su jedni drugima poručili i kakav će njihov odnos biti ubuduće, možete pogledati u video-snimcima.

 

 

Komentari (2)

Nina

28.11.2017 20:29

Teodora i Sara su jedine pristojne devojke u zadruzi. Ostale su ulicarke, od zla oce i jos gore majke.

Goca

28.11.2017 21:10

Luna je devojka koja je starija dve godine od Teodore.Luna nema osnovno kucno vaspitanje morala i kulture nema skolu ni zvanje.Eto sada je dobila titulu rasturacice braka.Luna je ljubomorna na Teodorinu vezu sa Andjelom jel Luna ne voli Slobu ona njega koristi da zaradi u zadruzi.Ujedno Teodora je lepa a Luna je ruzna.