Anđelo i Teodora
print screen
Anđelo i Teodora

print screen

Anđelo i Teodora, Foto: print screen

Ovaj par je raskinuo pre dva dana, a na sinoćnoj žurki, maneken se nije odvajao od Ane Korać, što je Teodoru dovelo do nervnog sloma.

Nakon svega što se izdešavalo, Anđelo je poželeo da nasamo popriča sa Teodorom, a da se to desi pobrinuo se Bane Čolak.

- Ne mogu da prolazim pored tebe kao da te mrzim i ti da mene mrziš. I da smo zakrvili najviše na svetu, ti znaš šta osećam i preko noći se to nije promenilo. Sve što se desilo, desilo se, ali ne mogu da ne pričam sa tobom. Razumeću ako ti to želiš. Nikad ti nisam rekao da te volim jer sam smatrao da je prerano, a sve ono što sam pričao o budućnosti, to nije tek tako bilo. Znam kakva si, koliko si kvalitetna - rekao je, između ostalog, Anđelo.

- Posle svega ovoga ja nisam ustala i rekla da si ološ, šljam i sve ono što si zaslužio sinoć da ti kažem. Mogla sam ruku u vatru da dam da nikad nećeš uraditi to što si uradio, barem ne 24 sata posle našeg raskida. Ti znaš zašto smo mi raskinuli i ne znam kako do sada nisi skapirao da sam ljubomorna jer mi je stalo. Nisam možda pokazivala emocije, ali ne znači da ih nisam osećala. Konstantno razmišljam o tebi i gledam šta radiš - zapolela je Teodora svoje izlaganje. 

Poslušajte iskrenu ispovest ovog, za sada, bivšeg para.

 

Komentari (5)

Uuuh

10.11.2017 13:25

Deca kukuruza...dozDni predvidljivi

Ivo

10.11.2017 13:32

Nista gore nisam vido od ovog andjela beskicmenjak place non stop to nisam vido u zivotu ako devojka kaze samo kaze da joj se svidja on ko taksena marka u wc joj neda da ide i stalno nesto oseca jao uzas sramota ga gledati a kamoli znati ovakav blam nije dozivljen tvu niti ce ikad vise biti

gorgonzola

10.11.2017 13:45

Loša gluma mlade Ćazimice i ovog smor momka, neverovatno su dosadni oboje

Viki

11.11.2017 03:41

@gorgonzola - Ne znam zasto ali ovo dvoje mi izgledaju kao tipicni foliranti. Svaki put kadasu u kadru ja menjam program jer su mi oboje mnogo gadni i isfolirani. Teodora place a sve gleda u kameru. Kako je mala namazana, svaka joj cast

nedjo

10.11.2017 14:04

koliko sam mogao da primetim,ovaj simpaticni andjeo je vrlo priglup momak