Teodora Džehverović
Screenshoot
 Teodora Džehverović

Screenshoot

Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

Teodoru je najviše pogodila Miljanova prozivka u vezi sa Ćazimom Osmanijem, i pevačica je bila van sebe od besa.

- Još jednom da čujem za Ćazima, još jednom da čujem bilo šta za njega, em ću da razlupam ovde, ja ću da udarim njega i otići ću odavde, ja ovo da slušam ne mogu - vikala je Teodora a potom je, dok se Anđelo trudio da je umiri, dodala:

- Odmah neka me ovde spali onaj "odgore" ako sam nešto s tim čovekom nešto imala, ne mogu da slušam takve laži i nepravdu!

- Niko tebe ne krivi... dozvolila si mu da te prevesla - pokušao je Anđelo, a Džehverovićeva je nastavila:

- Udara gde sam najslabija, zna šta su mi uradile. Ja ovo više ne mogu da trpim, ne mogu da se tresem i slušam četiri meseca o Ćazimu čoveku... ne mogu više da čujem njegovo ime - ponavljala je Teodora na ivici suza.

 

Komentari (2)

Ujka Zitko PFK

02.01.2018 21:30

Srbija- mala bara,mnogo krokodila!

Stefan

02.01.2018 21:33

Teodora ne prodaji ludilo. Zna se ko je Ćazim i dobro je poznat njegov stil rada. Medjutim, ako je to tvoja prošlost , ona je u redu.Ušla si svesno u Zadrugu i sav prljav veš isplivao površinu.Zašto bi se stidela nečega ,ako ti jebilo lepo.jČazim je pola estrade prevrnuo. Nemaš razoga da se sada pravdaš, čak i da je to bilo a sigurno i jeste. Taj uvek ima cilj kada pomaže svojim štićenicama. Novac je iznad morala, to moramo priznati. Svi se pecaju na to...