Anastasija  Ražnatović i Miloš Teodosić
Alo!
Anastasija  Ražnatović i Miloš Teodosić

Alo!

Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić, Foto: Alo!

Kako saznajemo, novopečeni partneri su ludo zaljubljeni jedno u drugo, a Anastasija će zbog Teovog angažmana u Moskvi često biti njegov gost u Rusiji.

- Anastasija i Teo su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Beogradu, baš u periodu kada je ona stavila tačku na vezu sa Kostadinom. Varnice su sevnule već pri prvom susretu, počeli su da razmenjuju poruke i da se čuju telefonom, a onda su se ponovo videli i ubrzo započeli romansu - otkriva izvor „Alo!“ blizak Ražnatovićima i time otkriva zašto je Anastasija nedavno posetila rusku prestonicu.

- Svi su se pitali otkud Anastasija u Moskvi, a niko nije mogao ni da pretpostavi da tamo ide zbog novog dečka. Anastasiji ne smeta što on ne živi u Srbiji jer veruje da njihova veza može da opstane na daljinu. Ima u planu da ide u Moskvu kad god poželi da ga vidi, a Teo je voljan da svaki slobodan trenutak provede u Srbiji - dodaje naš izvor.

Dopada joj se novi zet: Ceca Ražnatović

promo

Dopada joj se novi zet: Ceca Ražnatović, Foto: promo

U prilog ovoj priči govori i fotografija koju je Anastasija okačila na svoj Instagram profil, na kojoj stoji ispod ogromnog srca koje služi kao ukras na šetalištu u Moskvi. Ovom slikom je Cecina naslednica htela da pokaže da ju je ljubav odvela na hladni istok.

Ona je nedavno prilikom promocije brenda bundi, čije je zaštitno lice, priznala da se nešto lepo zbiva na emotivnom planu kod nje, ali nam tada nije otkrila da je za taj osmeh zaslužan Teo.

- Zadovoljna sam svojim emotivnim statusom - izjavila je mlada Ražnatovićeva uz osmeh pre nekoliko dana.
Anastasija i igrač ruskog CSKA za sada ne žele javno da govore o svojoj intimi. Nju tokom jučerašnjeg dana nismo uspeli da dobijemo, dok Teodosić, kao i uvek, nije želeo da komentariše privatni život. Kako saznajemo, novim zetom zadovoljna je i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja se i ne meša u ljubavni život svoje dece.

Miloš voli poznate cice!

Teu Cecina ćerka nije prva devojka sa javne scene. On je dugi niz godina bio u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je raksinuo 2013. jer ju je navodno prevario sa manekenkom Jelenom Kuveljić. Dok je bio sa sadašnjom devojkom bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, pričalo se i da je imao avanturu sa bivšom članicom grupe „Models“ Ivanom Stamenković Sindi. Pre dve godine šuškalo se da je Miloš zaveo i srpsku glumicu i voditeljku Sofiju Rajović, sa kojom je godinu dana bio u tajnoj vezi.

Komentari (7)

gavrilovic

15.10.2016 07:22

Ko je "Anastazija"?Ove sve izgledaju isto...

mosa

15.10.2016 07:44

@gavrilovic - kako bre ne znas nju nova treba kosarkasa od Valjeva!zar batice ne citas novine udarna vest i na tv dnevniku.Rusija bre pise o tome a ti nisi upaznat e beno bre jedna da citiram vladiku od Trebinja grada duhovnog tatu kosarkasa Bodiroge.

Gordana

15.10.2016 13:09

@gavrilovic - Ona je neko ko tebi može po godinama biti ćerka,bolje povedi računa o one tvoje dve nego o tudjoj deci, znamo se

sasa

15.10.2016 07:42

spremna za parenje

V.Vera

15.10.2016 09:44

"Mladunac" voli "poznate cice", pa lako je smuvati nekoga ko ima 18. i majku koja se "ne meša"-osim toga ova ima najviše para. I, jedina je završila kako reče "srednju britansku" (?) ali da je Arkan živ šta god i kakav god on bio, ovaj bi daleko leteo od njegove kćerke sigurna sam. Voleli je ili ne, tek, ona je samo žrtva nebrige i dobijanja svega na tacni. Uvek će biti samo "Cecina mala" bez sopstvenog identiteta. Šteta...

realno

15.10.2016 10:22

otac i cerka!

Jacika

15.10.2016 12:46

Prije bih rekla da je ona njega smuvala. Nema nikakva druge obaveze pa moze da Leto njemu kad god joj se, kad god mu se ....