"BRENA I FILIP VRŠE PRITISAK NA ALEKSANDRU" Prijovićka pred porođaj u nezavidnoj situaciji, pojavile se šok tvrdnje! 10:30 Vip 0
JAVNO REKLA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM, NESTALA, A SADA SE PORODILA! Najskandaloznija starleta objavila fotografiju bebe 09:10 Vip 0
OLIVERA PORODILA ŽENU USRED SUPERMARKETA Otac deteta u šoku: "Htela sam odmah da je odvezem u Hitnu pomoć, ali..." 07:56 Vesti 0
ISTINA KOJU PREĆUTKUJEMO Nije sve bilo bolje nekad – žene su rađale po štalama i njivama i nisu sve preživele 09:11
PEVAČ U ŠESTOJ DECENIJI DOBIO OSMO DETE Kralj bakšiša devojčici dao ime koje ćete retko čuti na ulici 11:45 Vip 0
NAŠ PEVAČ BIO NA POROĐAJU SA ŽENOM! Oglasio se iz porođajne sale: "Očevima je mesto tu i treba da vide sve to" 14:00 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA TEK ROĐENOG SINA ALEKSE PEROVIĆA Pevač krio da je Isidora trudna, a danas se čestitke nižu 20:00 Vip 0
RAZVEO SE U TAJNOSTI, A SADA MU SE ŽENA PORAĐA! Pevač otkrio šta se dešava ispred porodilišta! (FOTO) 14:30 Vip 0
POROĐAJ JE BIO HOROR, ŽAO MI JE ŠTO NEMA KAMERA U BOLNICI DA LJUDI TO VIDE Oglasila se Marica Mihajlović posle suđenja ginekologu 09:57 Hronika 0
"NE DAJU MI DA VIDIM BEBU! PLAKAO SAM, NISAM MOGAO DA SE SABEREM" Prva izjava Uroša Živkovića nakon što je postao otac 19:38 Vip 0
PORODILA SE POZNATA PEVAČICA Krila da je u drugom stanju, a sada fotografijom iz porodilišta iznenadila sve 18:30 Vip 0
VODITELJKI PUKAO VODENJAK – UŽIVO U JUTARNJEM PROGRAMU! Gledaoci ostali u čudu, "šta ona to radi" 09:57 Razonoda 0
VODITELJKI KRENUO POROĐAJ U JUTARNJEM PROGRAMU Pukao joj vodenjak, a ono što je uradila nakon toga šokiralo je sve gledaoce (VIDEO) 08:50 Vip 0
"IMALA SAM STRAH POSLE POROĐAJA..." Tamara Milutinović nikad iskrenija: "Ne bih snimila nešto što se ne sviđa mom mužu" 22:15 Vip 0
''BILO JE SVE KRVAVO, ODJEDNOM SE POJAVILA BEBA'': Palo priznanje devojke kako je ZADAVILA 15:55 Vesti 0
UMESTO RADOSTI ZBOG POROĐAJA, MLADA ŽENA JE OČAJNA "Roditelji mi uništavaju sreću, ovo što mi rade je užas" 09:56
PUKAO JOJ JE VODENJAK, POROĐAJ JE POČEO, ALI JE NASTAVILA DA VODI PROGRAM U STUDIJU Ovo niko nije očekivao 21:30 Razonoda 0
KADA SE KILIBARDA PORODILA, SVEKRVA JE IZUSTILA SAMO JEDNO Evo kako je poznata glumica reagovala kada joj se rodila unuka 12:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46