PORODILA SE HALE BEJLI Glumica devet meseci krila trudnoću, a sada otkriveno kog je pola beba 20:08 Vip 0
PORODILA SE POZNATA GLUMICA U TAJNOSTI Poznat i pol bebe, par odabrao moćno ime sa jakim značenjem 16:50 Vip 0
PORODILA SE SIJENA MILER Slavna glumica na svet donela svoje drugo dete, a evo kog je pola beba 16:14
POROĐAJ JE TRAJAO 26 SATI: Miloš Timotijević dobio sina, a sada otkrio detalje o nasledniku i svojoj porodici 12:45 Vip 0
NENAD JE JEDVA ČEKAO DA VIDI SINA „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“ 12:40
PORODILA SE NAJLEPŠA ŽENA EVROPE: Vatrena Crnogorka na svet donela dečaka, otkriveno i ime 14:22 Vip 1
Čula je doktorov uzdah kad se porodila: Sve joj je bilo jasno kad je videla bliznakinje, cela sala je zaplakala 14:17
30 LJUDI ME JE GLEDALO GOLU I RASKREČENU: Maja Nikolić šokirala izjavom, otkrila da se među prisutnima nalazio i poznati pevač 18:42 Vip 0
PEVAČICA OBJAVILA PRVU SLIKU BEBE Skoro celu trudnoću provela je u bolnici, a sada je ovim rečima sve raznežila 19:45 Vip 0
ZBOG PONAŠANJA LEKARA DONELA VAŽNU ODLUKU Ruskinja podelila svoje iskustvo sa porođaja u Beogradu 12:45 Vesti 0
PUT DO BOLNICE PRETVORIO SE U AVANTURU! Žena rodila jednu bebu u autu, drugu u porodilištu 17:00 Vesti 0
UZELI MITO DA PORODE ŽENU, PA NAPRAVILI KATASTROFU Skandalozno šta su uradili kad im je BEBA ISPALA NA POD 12:11 Vesti 0
ŽENA SE PORODILA U AVIONU Ovo je dan koji će pamtiti i posada i svi putnici, scene su neverovatne 14:38 Vesti 0
VIDNO ISCRPLJENA NA NOVIM FOTKAMA Kortni Kardašijan uslikana po izlasku iz bolnice, sakrila umorno lice ispod naočara 13:05
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09