"DECA I PRAZNIK ME VRAĆAJU NA SREĆNE DANE DETINJSTVA" Nikolina Kapor s osmehom o Vaskrsu s najmilijima za Alo! 18:00 Vip 0
"IAKO SU VAN ZEMLJE, ZA VASKRS MORAMO BITI ZAJEDNO" Cakana za Alo! otkrila kako njena porodica obeležava najradosniji hrišćanski praznik 12:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
BISER HUMSKE I OGROMAN TALENAT PARNOG VALJKA Vanja Dragojević za sport.alo: "Otac me je naučio da zavolim crno-bele boje, najveća čast bi mi bila da budem kapiten Partizana" 07:00
NA PROVOKATIVNO PITANJE IZ SARAJEVA, USLEDILO KONTRAPITANJE VUČIĆA! Kakav šah mat odgovor na konstataciju da u BiH osuđuju Vučićevu podršku Dodiku 19:53 Vesti 21
"NATO JE DELOVAO ILEGALNO" Predsednik Vučić u intervjuu sa Nafalom: Otimanjem KiM od Srbije Zapad je stvorio presedan koji je doprineo ratu u Ukrajini 08:53 Vesti 39
"ISTA PROPAGANDNA MAŠINA" Donald Tramp Mlađi o protestima u Srbiji: Postoje izveštaji o umešanosti američkih agencija 09:02 Vesti 0
"KAD TO JAVNO OTKRIJEM BIĆETE VEOMA IZNENAĐENI" Predsednik Vučić u podkastu Trampovog sina otkrio kako funkcioniše mašinerija za rušenje slobodarskih vlada 08:08 Vesti 57
OTKRIVAMO POD KOJIM USLOVIMA ĆE NASTUPITI MAJA NIKOLIĆ Pevačica u nesnosnim bolovima spremna za PZE! 12:35 Vip 0
"KOGA BRIGA ŠTA DRUGI LJUDI MISLE, AKO SAM JA SREĆNA SA SOBOM" Vukayla totalno "otključala" sebe i bez sramote pokazala svoju mračnu stranu 10:50
KADA NAS NAPADAJU, DOBIJEMO JOŠ JAČU MOTIVACIJU DA SE BORIMO Nikola Selaković, ministar kulture i član Prеdsеdništva SNS, o svim gorućim temama u našoj zemlji 06:00 Vesti 0
PRAVI SKANDALE I U 83. GODINI Marta Stjuart je imala bezobrazan odgovor na pitanje o svojoj garderobi, voditeljka ostala bez teksta 20:32
,,O MOJ BOŽE, MISLILA SAM NA..." Pevačica se pošteno izblamirala pred koleginicom, htela da kaže jedno, ali je izgovorila nešto sasvim drugo 19:03
RIALDA PROGOVORILA O TRUDNIČKOJ DEPRESIJI Pevačica otkrila: "Moje stanje nije bilo blaženo, ni psihični ni fizički" 13:30 Vip 0
TRI IKONE SRPSKE ESTRADE! Vesna Zmijanac otkrila: "Snežana Đurišić je bila lepša od nas!" 22:50 Vip 0
''MORA DA IMA PRIVATAN BIZNIS'' Andreana Čekić otkrila kakve kvalitete traži u budućem mužu: ''Valjda me narod neće osuditi'' (VIDEO) 16:40 Vip 0
MAJONEZ U TORBI, A TEK CIPELE KAD VIDITE Džulija Foks frapirala svet pojavom u emisiji, voditelj ostao bez teksta kada je sela na kauč 15:10
NA PRAGU ŠESTE DECENIJE Glumica jedva čeka da napuni 50, ono što brine sve žene u Srbiji je za nju besmislica, a evo i zašto 21:05
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46