MEGAN MARKL JE BAŠ DOŽIVELA FIJASKO I KOLEGINICA JE PROZIVA, DOTLE JE DOŠLO Svi komentarišu kako je ismeva, evo šta se desilo 14:07
"IMA OPSESIVNU POTREBU DA LAŽE O SVEMU" Ovakav blam Megan Markl do sada još niste videli, svi su zaprepašćeni 17:27
SVI SU ČEKALI DA ČUJU PRAVU ISTINU Evo zašto Megan Markl nije bila dobrodošla u poslednjim minutima života kraljice Elizabete 21:11
MEGAN KOPIRA ODRI HEPBERN Vojvotkinja u opisu slike citirala čuvenu izreku Holivudske ikone, žene je obožavaju 20:30
NEMILOSRDNO SU JE OTPISALI, A SADA SVIMA UZVRAĆA BRUTALAN UDARAC Velika novost u životu Megan Markl! 17:45
KONTROVERZNI RECEPT MEGAN MARKL DIGAO STRUČNJAKE NA NOGE Svi su saglasni u tome da ovo nikako ne pokušavate kod kuće! 08:31
SVAKE VEČERI RADE OVO Tradicija koju praktikuju Megan i Hari je jednostavna, ali moćna, evo zašto je preporučuju svima 18:02
SLIKA PRINCEZE DAJANE I SLAVNE GLUMICE Megan Markl nije mogla da dođe sebi od oduševljenja kad je videla, ovo nismo očekivali 16:47
MEGAN MARKL KAŽE DA JE OVO KLJUČ TRAJNE LJUBAVI Vojvotkinja i princ Hari se kunu u jednu običnu naviku, provereno spasava brak 14:04
MEGAN MARKL JAVNO PONIZILA SLAVNU DRUGARICU KOJA JU JE POGREŠNO OSLOVILA Sada je otkrila i kako se zaista preziva 11:38
MOĆAN, ALI ODGOVORAN Evo šta princ Hari nije smeo da radi dok je živeo u palati, a i Megan je morala da se odrekne nečega 21:35
ZNA ONA DOBRO ŠTA RADI Megan Markl objavila snimak koji deluje sasvim uobičajeno, ali evo šta se krije iza njega 19:03
MEGAN MARKL U DUKSU PRINCEZE DAJANE Lejdi Di je isti nosila pre 20 godina, a sada se njena snaja "šepuri" u njemu dok zaliva baštu 19:50
KOŠULJA I FARMERKE SU IDEALAN SPOJ S razlogom su postali prolećna uniforma, pristaju svim ženama jer ističu samo ono najbolje 18:00
NEKADA REKLAMIRALA PLJESKAVICE U RASKOPČANOJ KOŠULJI, A DANAS DAMA IZ VISOKOG DRUŠTVA Nije se smirila dok nije isterala po svom 09:11
MEGAN MARKL NE DOBIJA BILO ŠTA ZA DAN ZALJUBLJENIH Čeka je poklon princa Harija koji je pravi mali raj za ženske oči 15:17
SKANDAL NAD SKANDALIMA! Princ Hari i Megan mašu iz golf kolica dok prolaze pored redova RATNIH INVALIDA na hladnoći! (VIDEO) 20:06 Vesti 0
MEGAN MARKL IMA NOVO IME Vojvotkinjina najbolja drugarica otkrila tajnu u svojoj novoj knjizi, a onda servirala i drugo iznenađenje 18:32
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04