RASTA DAO OGROMNU SVOTU NOVCA ZA ĆERKU Reper je odveo na egzotičnu destinaciju, nije štedeo za naslednicu! 10:10 Vip 0
RASTA U TRŽNOM CENTRU OKRUŽEN OBEZBEĐENJEM Šok paparaco poznatog repera, a tek kad vidite šta drži u rukama! 13:47 Vip 0
BILA JE KOD MENE SA SVOJIM LJUBAVNIKOM DA IZMOLE PESMU! Rasta izneo sav prljav veš Vesne Đogani i šokirao tvrdnjama 16:47 Vip 0
HOĆE BRZU LOVU, NEĆE IH BITI ZA DVE GODINE: Vesna Đogani udarila na Rastu i Vojaža, ove reči izgovorila javno i šokirala! 11:51 Vip 0
RASTA BLOKIRAO ULAZ U PARKING Bahato ponašanje repera odmah sankcionisano, pojavile se i fotografije! 14:15 Vip 0
MENI JE TO SVE ODVRATNO: Dara Bubamara isprozivala Anu i Rastu, u emisiji uživo priznala šta misli o njima! 09:00 Vip 0
RASTA I ANA IZGLADILI ODNOSE Otkriveno šta su uradili za naslednicu, svi detalji isplivali u javnost, nišu štedeli 12:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO SAZNANJE Rasta presađuje kosu u Turskoj, reper zapao u krizu srednjih godina! 08:30 Vip 0
BOLNA TEMA! Ovo je razorilo Stefana Đurića Rastu, kroz suze i jecaje otkrio pravu istinu o detinjstvu 17:32 Vip 0
ŠIROKO Reper Stefan Đurić organizovao luksuznu proslavu za naslednicu, Ana kasnila tri sata, Rasta iskeširao 2.000 evra za Taru 08:30 Vip 0
OVO JE RASTINA DEVOJKA Anu Nikolić zamenio sa 12 godina mlađom, a evo kako izgleda! (FOTO) 08:20 Vip 0
PREOKRET Nakon optužbi da konzumira narkotike, Ana odlučila da raskrinka bivšeg, Rastu sam ostavila zato što se drogirao! 09:00 Vip 0
O.Kosovac PRESAVIO TABAK Reper odlučio da na sudu potraži svoja prava, Rasta hoće Ani da oduzme starateljstvo 01:00 Vip 0
O.Kosovac TATA BEBISITER Nikolićeva nakon skandala u provodu sa starletom, Ana lumpuje sa Macom dok Rasta čuva ćerku 09:00 Vip 0
Ermin Biberović RASTA SA NJOM PROVODI VREME DOK ANA PROLAZI KROZ PAKAO Pevačica spakovala kofere i otišla, a reper poslao skrivenu poruku (FOTO) 21:34 Vip 0
O.Kosovac TARA JE MOJ KLON Ana Nikolić otvorila dušu, pa progovorila o bivšem suprugu i ćerki 01:30 Vip 0
D.R. PESMA JE OBJAVLJENA TREĆEG MAJA Stihovi numere objavljene na dan masakra otkrivaju jezivu sudbinu, a u sve je umešana majka! 12:05 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ĐOKIĆ HITNO PISAO MACUTU Sve može - blokade, štrajk, rušenje države, ali da se kontroliše trošenje para univerzitetima - SAMO TO NE 14:37 Vesti 6
ONI NE MORAJU DA BRINU, SAMO TREBA DA SE RADUJU 2026. GODINI 3 horoskopska znaka će se opariti u prvoj polovini januara, doživeće finansijski procvat 13:32