RASTA DAO OGROMNU SVOTU NOVCA ZA ĆERKU Reper je odveo na egzotičnu destinaciju, nije štedeo za naslednicu! 10:10 Vip 0
RASTA U TRŽNOM CENTRU OKRUŽEN OBEZBEĐENJEM Šok paparaco poznatog repera, a tek kad vidite šta drži u rukama! 13:47 Vip 0
BILA JE KOD MENE SA SVOJIM LJUBAVNIKOM DA IZMOLE PESMU! Rasta izneo sav prljav veš Vesne Đogani i šokirao tvrdnjama 16:47 Vip 0
HOĆE BRZU LOVU, NEĆE IH BITI ZA DVE GODINE: Vesna Đogani udarila na Rastu i Vojaža, ove reči izgovorila javno i šokirala! 11:51 Vip 0
RASTA BLOKIRAO ULAZ U PARKING Bahato ponašanje repera odmah sankcionisano, pojavile se i fotografije! 14:15 Vip 0
MENI JE TO SVE ODVRATNO: Dara Bubamara isprozivala Anu i Rastu, u emisiji uživo priznala šta misli o njima! 09:00 Vip 0
RASTA I ANA IZGLADILI ODNOSE Otkriveno šta su uradili za naslednicu, svi detalji isplivali u javnost, nišu štedeli 12:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO SAZNANJE Rasta presađuje kosu u Turskoj, reper zapao u krizu srednjih godina! 08:30 Vip 0
BOLNA TEMA! Ovo je razorilo Stefana Đurića Rastu, kroz suze i jecaje otkrio pravu istinu o detinjstvu 17:32 Vip 0
ŠIROKO Reper Stefan Đurić organizovao luksuznu proslavu za naslednicu, Ana kasnila tri sata, Rasta iskeširao 2.000 evra za Taru 08:30 Vip 0
OVO JE RASTINA DEVOJKA Anu Nikolić zamenio sa 12 godina mlađom, a evo kako izgleda! (FOTO) 08:20 Vip 0
PREOKRET Nakon optužbi da konzumira narkotike, Ana odlučila da raskrinka bivšeg, Rastu sam ostavila zato što se drogirao! 09:00 Vip 0
O.Kosovac PRESAVIO TABAK Reper odlučio da na sudu potraži svoja prava, Rasta hoće Ani da oduzme starateljstvo 01:00 Vip 0
O.Kosovac TATA BEBISITER Nikolićeva nakon skandala u provodu sa starletom, Ana lumpuje sa Macom dok Rasta čuva ćerku 09:00 Vip 0
Ermin Biberović RASTA SA NJOM PROVODI VREME DOK ANA PROLAZI KROZ PAKAO Pevačica spakovala kofere i otišla, a reper poslao skrivenu poruku (FOTO) 21:34 Vip 0
O.Kosovac TARA JE MOJ KLON Ana Nikolić otvorila dušu, pa progovorila o bivšem suprugu i ćerki 01:30 Vip 0
D.R. PESMA JE OBJAVLJENA TREĆEG MAJA Stihovi numere objavljene na dan masakra otkrivaju jezivu sudbinu, a u sve je umešana majka! 12:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09