ZAVRŠILA U AKCIJI SA BIVŠIM ČIM JE UŠLA U ELITU Anita i Filip u izolaciji imali žestok intimni odnos, sve odzvanjalo od njenih uzdaha 08:00 Vip 0
"NIJE MI BILO SVEJEDNO" Anđelo otvorio dušu o Aniti i i otkrio da li će im se putevi ponovo spojiti! 00:20 Vip 0
"VIDELA SAM SNIMKE, IMALA JE INTIMNE ODNOSE U INAT LUKI" Anita raskrinkala aferu Aneli i Karića: "Spavala je kod njega" 10:00 Vip 0
PONIŽENA ČIM JE UŠLA U ELITU Anita Stanojlović šokirana odgovorom bivšeg, ovo nije očekivala: "Bože me sačuvaj" 08:20 Vip 1
"MENJAĆEMO SE MOMAKA" Anita isprovocirala Aneli, a ona joj odmah zapušila usta pred svima! (FOTO) 01:00 Vip 0
HAOS I RASKRINKAVANJE U ELITI! Aneli zapenila kad je saznala za Anitu i Luku, obrt koji niko nije očekivao! 00:40 Vip 0
SUOČAVANJE ANITE I BORE! Stanojlovićeva ga odmah napala, njegova reakcija šokirala sve (FOTO) 00:20 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ UŠLA U ELITU! Odmah pala bivšem Filipu u zagrljaj, ignorisala Anđela, Matora u neverici! (VIDEO) 00:00 Vip 0
VELIKI POVRATAK! Anita Stanojlović večeras ulazi u Elitu, najavila raskrinkavanje i haos (VIDEO) 22:00 Vip 1
HOT IZDANJE ANITE STANOJLOVIĆ! Helanke se usekle, bradavice u prvom planu, selfi iz lifta zapalio mreže! (FOTO) 19:00 Vip 0
NIKAD JOJ NIJE DOSTA! Anita Stanojlović ponovo posetila estetskog hirurga, evo kako danas izgleda (FOTO) 15:20 Vip 0
"TIME SAM HTELA DA MU PORUČIM DA MISLIM NA NJEGA" Anita Stanojlović ne može da zaboravi učesnika Elite, a onda raskrinkala Maju Marinković 00:45 Vip 0
"NEMA PARA" Anita Stanojlović razotkrila Uroša Stanića, evo šta planira nakon Elite, ovo je krio od svih 00:50 Vip 0
"UVEK JE BILA ISKOMPLEKSIRANA" Anita odgovorila na optužbe Maje Marinković, pa pokazala sramotne prepiske 23:15 Vip 0
"POSLEDNJI PUT SE OGLAŠAVAM" Anita van sebe zbog bivših momaka, na ivici pucanja, hitno se oglasila i poručila im ovo! 20:59 Vip 0
"MNOGO SAM JE VOLELA..." Matora otvorila dušu o Aniti, a onda raskrinkala sve o njenom vezi sa Anđelom Rankovićem 23:20 Vip 0
"ALEKS I ANITA NE ZNAJU HIMNU SRBIJE" Bora bez milosti udario na pobednice rijalitija: "Ne znaju sa kim se graniči naša zemlja" 23:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1