OVO NISTE ZNALI! Godište Katarine Živković iznenadilo mnoge, a evo koju je školu završila pa slučajno postala pevačica 06:30 Vip 0
"PONIŽAVAŠ I VREĐAŠ GOSTE KOJE SI POZVALA U EMISIJU!" Žestoke reči na račun Sanje Marinković, pevačica javno progovorila, skandal! 08:50 Vip 0
"NISAM VEROVALA SVOJIM OČIMA, BILA SAM NAVIKLA NA RAZOČARENJE" Pevačica se borila za potomstvo, tek da čujete gde je saznala za trudnoću! 17:10 Vip 0
SKAČE PRITISAK! Katarina Živković pokazala grudi bez cenzure i savršenu figuru u plićaku (FOTO) 22:20 Vip 0
MALI STEFAN SPAVA, A KAĆA BLISTA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica objavila emotivnu fotografiju sa sinom (FOTO) 01:00 Vip 0
"MOJA SESTRA JE ISPALA ZLOTVOR PREMA MENI" Pevačica prvi put progovorila o izdaji: "Da joj nije palo na pamet da me ikada više u životu pozove" 07:00 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI DEČKO KATARINE ŽIVKOVIĆ? Pevačica je sa njim dobila sina, a krije ga od javnosti, sada se sve saznalo 13:00 Vip 0
"ZVEZDE GRANDA POSTAJU RIJALITI" Pevačica bez dlake na jeziku o muzičkom takmičenju, šokirala sve izjavom 11:10 Vip 0
"PREDALI SMO GA U BOŽIJE RUKE" Naša pevačica emotivnija nego ikada: "Danas je nebo bilo bliže zemlji" 11:00 Vip 0
KATARINA ŽIVKOVIĆ LIJE SUZE NA SVOM ROĐENDANU Pevačica se slomila zbog koleginice, ovakve scene niko od prisutnih nije očekivao (VIDEO) 13:50 Vip 0
"ZVEZDE GRANDA POSTAJU RIJALITI" Katarina Živković bez dlake na jeziku o muzičkom takmičenju, šokirala sve izjavom 23:40 Vip 0
ZNATE LI KO JE NA FOTKI? Ima karijeru dužu od 10 godina, nedavno je postala majka, a o njenom partneru se ništa ne zna (FOTO) 11:00 Vip 0
SANJA MARINKOVIĆ GODINAMA U SVAĐI SA PEVAČICOM Jednu stvar nikako ne može da joj oprosti! 12:00 Vip 0
SPAVALA JE U ŠTALI A SADA IMA ZAVIDNU KARIJERU Naša pevačica progovorila o teškom periodu u životu: "Bila sam najmlađa, a oni su bili jako zli" 21:30 Vip 0
DA LI JE OŽENJEN ILI NE? Kaća Živković prvi put odgovorila na pitanje o partneru sa kojim ima dete, evo ko je on 22:05 Vip 0
MISTERIOZNOG PARTNERA GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI, A SADA POKAZALA SINA Pevačica se topi u njegovom zagrljaju 13:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46