Ermin Biberović OVAJ UTICAJNI MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Krije ga od svih, 20 godina je stariji od nje, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO) 17:34 Vip 0
Alo/E.B. PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK DIDI J SA NASTUPA Hvalila se da je bilo čak 200.000 ljudi, prava slika je potpuno drugačija! (VIDEO) 10:31 Vip 0
Alo/E.B. DIDI J U DRUŠTVU "MODNOG MANIJAKA" Naša pevačica zasenila sve u Parizu, okružena samo uticajnim ljudima! (FOTO) 14:20 Vip 0
Alo/E.B. BIĆETE ŠOKIRANI KADA SAZNATE DA JE ZAPRAVO ONA NAJBOGATIJA NAŠA PEVAČICA Jedna tašna joj košta kao dva stana, a tek roleksi i garderober! (FOTO) 20:34 Vip 3
Alo/E.B. VILA NEPROCENJIVE VREDNOSTI, TRI POMOĆNICE, LIFT, CIPELE OD 200.000 EVRA Ova naša pevačica je NAJBOGATIJA na estradi, zavirite u njen dom! (FOTO) 07:28 Vip 0
Alo/E.B. FRAPIRAĆETE SE KADA SAZNATE KO JE NAJBOGATIJA PEVAČICA NA ESTRADI: Samo tašna joj vredi kao par stanova! (FOTO) 16:38 Vip 2
Alo/N.S. SNIMAM RIJALITI! Didi Džej otkrila sve, kamere će je snimati 24 sata: Ponudiću ga Netfliksu 10:11 Vip 0
Republika/Alo/N.S. DA LI JE ONA NAJBOGATIJA PEVAČICA? Jedna njena stvar vredi nekoliko stanova, živi u luksuznoj vili na Vračaru (FOTO) 14:50 Vip 3
Kurir/Alo/N.S. DIDI JANKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA JOVANI Pevačica se oglasila nakon izjave voditeljke da joj je njen muž pretio: To je laž, on nju ni ne poznaje! 17:14 Vip 1
Alo/Đ.M. 50 PESAMA ZA ALBUM Šok izjava Dijane Janković, voditeljka zanemela nakon što je pevačica ovo izgovorila u jutarnjem programu 11:30 Vip 1
Kurir/Alo/J.M. OVO SU POZNATE DAME KOJE NIKAD NISU IŠLE POD NOŽ! Izgledaju fantastično i negovano, a na sebi nemaju nijednu intervenciju! 20:45 Vip 0
Alo/Đ.M. EKSKLUZIVNO! Didi J iz redakcije Alo! zove planetarno popularnu pevačicu, a evo šta joj je ona poručila! (VIDEO) 19:21 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. DRAGO MI JE DA KOPIRAJU MOJ RAD! Didi Janković kaže da je baš njen spot poslužio kao inspiracija za nastup Sare Jo! 15:45 Vip 0
Alo/K.G. SMEJALI SU MI SE, A SAD SVETSKI MEDIJI PIŠU O MENI! Didi Džej osvanula u stranim novinama, pa svima ovako zapušila usta! 16:12 Vip 3
24sedam/Alo/K.S. SUPRUG ME TERA DA KUPUJEM SKUPE STVARI! Didi J otkrila čega je sve morala da se odrekne zbog muža i porodice, sve ima svoju cenu! 09:39 Vip 0
Alo/D.R. ŠIK I TRENDI KAO DIDI Pevačica donirala luksuznu toaletu koja može biti vaša ukoliko licitirate! 19:00 Vip 0
Espreso/Alo/Đ.M. UHAPŠEN SIN DIJANINOG MUŽA!? Rokvić napravio neviđeni haos na pumpi, pronađen i nož?! 18:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0