''UMALO NISAM POVRATIO PREDJELO'' Momak iz Srbije otkrio šta je video na momačkoj večeri kod prijatelja - šok ispovest razbesnela region! 10:20 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST GLUMICE KOJU SRBI OBOŽAVAJU “Mislila sam da ću umreti od droge i usamljenosti!” 22:00
"MISLILA SAM DA NEĆU DOŽIVETI TRIDESETI ROĐENDAN" Šokantno priznanje slavne glumice - usamljenost i veliki porok obeležili su joj mladost 18:20 Razonoda 0
POTROŠILA JE MILIONE DA BI IMALA NAJTANJI STRUK NA SVETU Sada je šokirala priznanjem - "Bolno je, ali skidam korset samo kada se tuširam" 11:20 Razonoda 0
''KO PLJUNE I ZGAZI NA TO, NEKA JE PROKLET DOVEKA'' Brutalna ispovest Srpkinje o snajama ZAPALILA REGION - komentari pršte sa svih strana! 21:30 Razonoda 0
"NISAM JE NI POGLEDALA“ Potresna ispovest Beograđanke koja je ostavila bebu u porodilištu, "isplakala sam se za dva života" 16:44
RADIKALAN POTEZ KOJI JE ZAPALIO INTERNET Da bi prestao da puši, Turčin primenio NEZAMISLIVU METODU - kad vidite šta je stavio na glavu, naježićete se! (FOTO) 20:40 Razonoda 0
,,HOĆE LI TI PASTI KRUNA S GLAVE?" Kozmetičarka bacila Srbe u trans, ne veruju kakve poruke dobija od mušterija, ovo je ludilo! 20:37
LUDA ZA DECOM Žena rodila 13. dete u 62. godini i nije se zaustavila, evo koliko sada ima naslednika 18:32
IMA 101 GODINU I SVAKI DAN IDE NA POSAO "Ne mogu da sedim kod kuće - umrla bih da ne radim" 09:50 Razonoda 0
,,DA LI MUŠKARCI IKADA ODRASTU?" Žena pobesnela kada je videla šta njen muž radi na Instagramu, a on rekao samo jedno 18:00
ON ŽIVI KAO MOMAK, A JA ZAROBLJENA U KUĆI SA BEBOM Svekrva dođe, neće prstom ni da mrdne, a zbog ovoga mi je pao mrak na oči 12:11
NEVIĐENI SKANDAL U PORODICI Mladoženja doživeo razočaranje godine, kad je video koliko para su mu poklonili roditelji - propao u zemlju od stida! 10:45 Razonoda 0
SKORO 10 GODINA JE LAGALA MUŽA Nije ni slutila da će otkriti istinu jer je plan bio savršen, ali onda je ćerka sve pokvarila 12:28
TRI PROSLAVE U JEDNOM DANU Mlada je pred venčanje sanjala nešto neverovatno, a onda su joj se ostvarile dve želje 11:34
MOJE DETE (3) NIJE POZVANO NA ROĐENDAN Biće oko 250 zvanica na proslavi, ali za njega ,,nema mesta" 18:30
UDAJE SE, A IMA DEČKA Sve je to deo plana o kojem mladoženja nema pojma, mnogi joj sude, a ne znaju zašto to radi 17:03
SRPKINJA PODELILA BOLNU ISPOVEST Godišnjica sa momkom se pretvorila u noćnu moru - nadala se poklonu, a dobila OVO! 15:24 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46