ŽENA NA NEVEROVATAN NAČIN SAZNALA ŠTA JOJ MUŽ RADI IZA LEĐA Uključila bebi monitor, kad je čula šta priča, prevrnuo joj se želudac! 16:45 Razonoda 0
ŠOKANTNA DIJAGNOZA GA JE OSTAVILA U NEVERICI Osetio bol u leđima, kada je saznao šta mu raste u telu, umalo se onesvestio od šoka! 14:52 Razonoda 0
ŽIVOTNA PRIČA OVE MUSLIMANKE JE LEKCIJA ZA SVE ŽENE Rodila 19toro dece pa postigla zapanjujući uspeh, svi su joj govorili da je nemoguće! 11:58 Razonoda 0
MAJKO MILA, DA LI JE OVO REALNO? Viralna ispovest srpske apotekarke, žena joj postavila najluđe pitanje ikad! 14:00 Razonoda 0
STANA SE ČUVALA ZA BRAK SA IGOROM Ono što je doživeo na venčanju i dalje ne može da zaboravi! 13:00 Razonoda 0
LUDA IDEJA MI JE SPASILA BRAK Zamalo da se razvedemo, a onda sam povukla neobičan potez, sada nam prijatelji zavide 19:03
MAJKA ZANEMELA U PRODAVNICI Nepoznati starac je prišao njenom sinu, zbog onog što je uradio, briznula je u plač! 17:00 Razonoda 0
"MEŠOVITI BRAK MI JE UNIŠTIO PORODICU'' Ispovest žene čiji je sin oženio muslimanku, kada je saznala unukovo ime, umalo se onesvestila od šoka! 14:00 Razonoda 0
ZBOG ERMINOVE TUŽNE SUDBINE PLAČE CEO REGION Grana mu probila glavu, pola života je invalid, a onda mu je supruga zadala najteži udarac! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
MUŠKARAC IZVEO GENIJALNU PREVARU NA BANKOMATU Postao milioner preko noći, živeo je kao filmska zvezda - evo kako ga je pohlepa uništila! 09:45 Razonoda 0
ŠOKANTNO ISKUSTVO DEVOJKE SA APLIKACIJOM ZA MUVANJE Otkrila mračnu istinu o svom udvaraču pre nego što je bilo prekasno! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
ISPOVEST MUŠKARCA KOME SE BRAK PRETVORIO U PAKAO "Oženio sam je iz ljubavi, a sada mi svaki dan govori da sam joj uništio život!" 18:00 Razonoda 0
IZLAZI SA MOMCIMA KOJI JE ZASIPAJU POKLONIMA Rubi masno naplaćuje usluge "profesionalne devojke", tvrdi da ne radi samo jednu stvar (VIDEO) 20:38 Razonoda 0
OBIČAN LET AVIONOM SE PRETVORIO U HOROR Zbog jednog poteza je napali na društvenim mrežama, konačno je rešila da otkrije istinu! (VIDEO) 18:40 Razonoda 0
DOBIO POSAO IZ SNOVA, ALI ŠEF MU JE DAO JEDAN NEOČEKIVAN ZADATAK Ono što je tada otkrio o svom ocu, pamtiće dok je živ! 19:40 Razonoda 0
TAJNI OBOŽAVALAC, ILI OPASNI PROGONITELJ? Devojka dobila anonimnu poruku, kada je videla šta piše, umalo se onesvestila od šoka! (FOTO) 17:42 Razonoda 0
,,SINOVI MOJI, MAJKA VAS ŽELJNA OSTADE'' Zoricu iz Smedereva beda oterala u Austriju, a danas žali zbog jedne odluke koja joj je zauvek promenila život! 19:55 Razonoda 0
LIDIJA JE URADILA DNK TEST, PA DOŽIVELA NOĆNU MORU Kada su joj rekli da ona nije majka svojoj deci, umalo se onesvestila od šoka! (FOTO) 16:55 Razonoda 0
VELIBOR DOVEO ALBANKU NA GOLIJU Rodila mu četvoro dece, a onda preko noći nestala – svekrva u suzama otkrila istinu! (VIDEO) 13:55 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06