SRPSKA LOTO MILIONERKA ZNA GDE JE GREŠILA Pare ne mogu da kupe sreću, nakon skandala u auto-servisu je privela policija! 14:45 Razonoda 0
PREVRŠILA JE SVAKU MERU Svekrva me tera da rađam decu, iako zna da ne želim, komentare nekako trpim, ali ovo je užasno 19:00
DEVOJČICA SA LOPTOM UMESTO NOGU DANAS IMA 29 GODINA Svet je nekad plakao zbog nje, a evo gde je sada! (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
TATA MI TERA INAT Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo 14:55
EMOTIVNI TRENUTAK ZABELEŽEN KAMEROM Ukradeni pas ponovo ugledao vlasnicu – svi plaču zbog ove scene! (VIDEO) 21:50 Razonoda 0
SVEKRVA ME GUŠI Stalno zove i dolazi kod nas kad joj se prohte, a onda je dobila još goru ideju 11:47
VIRALNI TIKTOK HIT: Četiri devojke saznale da ih isti muškarac vara – na ovaj način mu se brutalno osvetile! (VIDEO) 19:40 Razonoda 0
VARAO ME SA VIŠE OD 25 ŽENA Bila sam u suzama, neprekidna prevara je jedna stvar, ali ovo već skroz druga 19:00
IZBAČENA IZ PEKARE ZBOG „NEGATIVNOG ZRAČENJA“ Penzionerka tvrdi da je doživela diskriminaciju zbog starosti 15:39
''JA SAM IZ PERUA, ŽIVIM U AMERICI, ALI SVAKOG LETA DOLAZIMO U SRBIJU'' Srpska snajka objavom o hrani zapalila region - probala ovo voće i doživela šok! (VIDEO) 17:27 Razonoda 0
KOLEGINICI ZLATO, ŽENI BLATO Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti 15:02
LJUBAZNOST GA JE KOŠTALA Influenser objasnio zašto ne treba menjati sedište u avionu, jedva izvukao živu glavu 15:58
ŽELI DA MI OTME NASLEDSTVO Ne mogu da verujem na šta je moja mama spremna, već je smislila kako će da potroši moj novac 15:00
TAKO JE DOŠLA NA ŽURKU? Baku (67) razapeli na unukinom rođendanu na bazenu, kažu da izgleda kao klinka 12:33
URADILA JE DNK TEST IZ ZABAVE Žena mislila da je Portugalka, a ispostavilo se da vuče poreklo iz zemlje u koju Srbi rado putuju 16:25
SA TIM ME PROSI? Mlada zamalo odbila veridbu zbog prstena, dečko izdvojio opasnu sumu, ali ona je htela ovo 12:25
ZNAM DA MI JE ĆERKA, ALI STVARNO JE PRETERALA Radovala sam se njenom venčanju, a ona me je ovako ,,častila" 13:00
VULKAN JE DIVLJAO, A ON STAO ISPRED NJE I... Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo 20:00
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"TAJ SLUČAJ JE TOLIKO STRAŠAN DA GA KAO POLITIČAR NEĆU KOMENTARISATI" Brnabić o nasilju nad dečakom u Kraljevu 12:33 Vesti 0
NAJTRAŽENIJA BILJKA U DECEMBRU U SRBIJI Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna! 12:45