"SASTALI SMO SE SA ADVOKATIMA, RAZVODIMO SE" Nakon što su uhvaćeni zajedno, Bora potvrdio zvaničan kraj! 18:30 Vip 0
MILICA KEMEZ I BORA SANTANA UHVAĆENI ZAJEDNO Pričaju o razvodu, a istina je potpuno drugačija! 17:10 Vip 0
NAKON RAZVODA OKRENULA NOVI LIST Milica Kemez pokazala kako provodi vreme, zbog ovog detalja gore mreže! (FOTO) 12:45 Vip 0
MILICU KEMEZ PRETUČENU DRŽALI U PODRUMU! Terali je da jede sa poda i šišali na silu, detalji lede krv u žilama! 19:40 Vip 0
NJEGOVA VERZIJA PRIČE! Bora Santana ogolio dušu o raskidu sa Milicom Kemez i da li je razlog zadrugarka Ena Čolić 22:55 Vip 0
OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA MILICE I BORE Progovorio o porocima i nasilju, priznao da je kriv, a evo šta će biti sa imovinom! 13:30 Vip 0
MILICA KEMEZ PROGOVORILA O RAZVODU Preko ovoga nije mogla da pređe: "To je nepoštovanje mene!" 16:20 Vip 0
"MNOGO SAM PLAKALA" Milici Kemez hitno pružena lekarska pomoć zbog Borine prevare, potvrdila da im je Ena Čolić rasturila vezu! 21:00 Vip 0
MILICA I BORA SE RAZVODE ZBOG OVE UČESNICE ELITE! Uhvaćeni na delu, on sada konačno progovorio o preljubi, nju svi znate! 10:15 Vip 0
NOVO OGLAŠAVANJE MILICE KEMEZ UZDRMALO REGION! U jeku priče o razvodu poslala snažnu poruku! 14:50 Vip 1
DOKAZ DA SU BILI ZAJEDNO! U jeku priče da se Bora Santana i Milica Kemez razvode isplivala njegova fotka sa Enom Čolić 21:00 Vip 0
OGLASILA SE MILICA KEMEZ NAKON VESTI O RAZVODU! Bivša zadrugarka u par reči objasnila probleme u braku sa Borom Santanom 15:59 Vip 0
MILICA KEMEZ JE TOTALNO RASKRINKALA! Voditeljka pronašala poruke Ene Čolić u Borinom telefonu, nastaće haos kada Peja ovo sazna! 15:16 Vip 0
"ZAKLJUČAVALA NAS JE U PODRUM I TUKLA DO KRVI" Milica Kemez o teškom odrastanju, sa sestrom je promenila čak tri hraniteljske porodice! 21:15 Vip 0
"PRETEŠKO JOJ JE, STRAŠNO..." Milica Kemez žestoko udarila na Terzu, rvo šta kaže o Veličkovićevoj 06:45 Vip 0
SINU DAJU IME PO NAŠEM NAJBOLJEM KOŠARKAŠU Milica Kemez progovorila o trudnoći: Volela bih da dobijemo blizance 13:15 Vip 1
TERALA ME JE DA JEDEM SA PODA, ZAKLJUČAVALA U PODRUMU Voditeljka Pinka godinama zlostavljana, otkrila jezive detalje 09:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02